II Zlot Aut Socjalistycznych

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,

swego czasu padła idea aby zorganizować po raz drugi zlot pojazdów wyprodukowanych w czasach socjalistycznych bądź wywodzących się z tych lat

Czas : Niedziela, 12 grudnia 2004 r.
Miejsce : Gdańsk, pas Zaspa

Mam nadzieje, ze 3miejska ekipa się zjawi Zapraszamy też koleżanki i kolegów z głębi kraju

Witam
jestem za a nawet przeciw, mam nadzieję się stawić.
Leszek czy termin uzgodniony już jest z innymi klubami?..

Oczywiście, ze tak - jeszcze tlyko poostało ustalenie godziny.

Właśnie sprawdziłem mam same wykłady tego dnia więc powinienem być, ale myślę że o szczegółach porozmawiamy na spocie lokalnym, który mam nadzieję odbędzie sie szybciej

Ja mam laborki tego dnia wiec chyba mnie nei bedzie. Ale to sie jeszcze okaze co i jak .

A ja bym z checia wpdal do was ale ciutke za daleko :] i chyba nie dam rady chociaz chcialbym bardzio

Data 12 grudnia jest w 100% pewna ??

Tak Fazi - to pewna data, a co masz szkołę wtedy?

Niewiem nie sprawdzalem chodzi o ulotki o ktorych rozmawialismy na spocie dowiedz sie dokladnie jeszcze godzine rozpoczecia i mozemy rozpoczac akcje promowania LKP w trojmiesci i zapraszania na ten zlot.

W samo południe o 12, ale my możemy się zjawić troszkę później jako LKP.

Robimy akcje ulotki na Zlot aut socjalistycznych ???
Jezeli tak to trzbe sie sprezac.Jak przyjedzie pawel niech kto moze i chce przywieze projekt lub gotowa ulotke napewno cos nam sie uda wybrac co wy na to ???

0 odezwu mam to w d... nic nie bede wiecej robil

Fazi, mam pewien pomysł ale nie wiem czy siem na srode wyrobiem, raczej nie, z resztą tusz mniem siem w drukarce skonczył a nie mam keszu na nowy ale jak przygotuje to wam na mail'a porozsylam

Otóż to - tu nie ma co pieprzyć tylko robić. Ja nie mam czasu, bo piszę prace mrg, chodz do pracy, czasami na uczelnie, a pozatym ni ebede sie tłumaczył.

Fazi jak masz pomysł to go zrealizuj - lepsze coś niż nic.

Ja przybede na zlot ok godz. 13 i mam zamiar tam pobyc do ok 15. jezeli wszystko pojdzie zgodnie z planem ( bo wiadomo szkola, ale mam nadzieje, ze sie zjawie).

Powysyłamem wam na mail'e plik z ulotką informacyjną o zlocie wykonaną przezemnie, czekam na opinię
nie mam tuszu w drukarce dlatego miałbym prośbę - niech ktoś kto ma zamiar przybyć na spot z Pawłem i ma sprawną drukarkę żeby wydrukował ją i przywiózł żebym mógł zobaczyć jak to będzie wyglądać na papierze
z góry dziękuję

Witam
Słyszałem że teraz cały pas startowy na Zaspie jest podzielony na małe miejsca do parkowania aut.
Pozatym o której ma być ten zlot godzinie.
I jeszcze jedno mam dostep do ksera i drukarki tylko musze wiedzieć ile chcecie sztuk i na kiedy i załatwię gratisowo
Muszę mieć jeszcze plan tego lub coś innego.
LINCOLN

Pas jest przedzielony w poprzek 3 rzędami betonowych kręgów z zielskiem a ulotki już wydrukował Sebol i na dzisiejszym spocie z Pawłem je rozprowadził, dzięki sebol ,
jak już było pisane zlot zaczyna się o 12.00 12 grudnia ale łady w większości pozjerzdzają się ok. 13

Huey, a powiedz mi czy w tym roku jest załatwiona zgoda w wojewódzkim urzędzie od nośnie parady przez miasto.

Parady nie ma w tym roku.