Poszukuję pilota z białegostoku

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
poszukuje pilota z białegostoku na rajd niepodległości 11 listopada ja płace wpisowe i za wache.PILNE
apropo poznam osoby z białego interesujące sie sportem wyczynowym czyli rajdami
a i moze ktos ma jakis garaż na szybka przekładkę skrzyni biegów na krócitką

[ wiadomość edytowana przez: darallye dnia 2003-10-25 15:14:57 ]

ja jestem z bialegoale raczej nie nadaje sie na rajdnie umiem pilotowac bo nigdy tego nie robilema z garazem musze pomombiniwac-musialbym miec wczesniej powiedziane co i jak to wtedy moze zalatwie garaz z kanalem u mojego dziadka

hm dla chętnego nic trudnego

możemy poćwiczyć dojazdówki ze dwie godziny i opis próby ze 3 godziny i mysle że bedzie luX .Pomyśl może być fajna zabawa bedzie super próba w środku miasta damy po p......

Masz blachy ursynowskie hmm i szukasz w bialym hmm ciekawe no na pewno masz swoje powody ale na ursynowie mozna szybko pilota znalesc z doswiadczeniem no chocby Mari z forum obok (d-squad) jak by co sprobuj na naszym forum

pozdr

to do kiedy mam sie zdecydowac???pomysle i moze sie skusze-a z garazem-to jak mowilem-daj mi wczesniej jakis znak,na kiedy trzeba i cos moze wykombinuje

bede w białym od czwartku na kilka dni mozemy sie spotkac i dogadać wtedy .mój kom 604995906 pozdro.a Biały fajne miasto i niedaleko od ursynowa fajny rajdzik sie szykuje.Nie wiem czy garaz bedzie potrzebny bo bedzie śniehg i mokro i nie trzeba bedzie sie ostro zbroić .

[ wiadomość edytowana przez: darallye dnia 2003-10-26 12:28:48 ]

a ja chyba Twoja furke widzialemna osiedlu Sloneczny stok na ulicy sikorskiegopod wiezowcemfajna bryka-od razu rzucila mi sie w oczy-mimo,ze byla 22

hehe jaki ten świat mały dokładnie na sikorskiego 6 wiezowiec bywam tam a Ty skąd jestes ?

Jeśli trzeba to przyjadę!! Powiedz tylko kiedy i na ile dni!! Najwcześniej poniedziałek bo w weekend jestem w pracy.

[ wiadomość edytowana przez: simon_pg dnia 2003-10-26 14:54:48 ]

bylem u kolezanki-a ja jestem z zielonych wzgorzczyli osiedle po po drugiej stronie popieluszki

nie miał bym Ciebie gdzie przenocowac w tym problem musiałbys wpaśc 11 prosto na rajd i szybko bysmy sie zgadali na miejscu przed badaniem technicznym .
Apropo mam 4 zmiówki 12" na sprzedaż ziom

o zielone wzgórza to po sąsiedzku widziałem jakiegoś cieniaska z numerem 34 na Twoim osiedlu
Do jakiej koleżanki tam chadzasz?

[ wiadomość edytowana przez: darallye dnia 2003-10-26 15:23:36 ]

[ wiadomość edytowana przez: darallye dnia 2003-10-26 15:24:04 ]

a jest tam taka mala blondyneczkaale to tylko kolezankamam inny obiekt pozadania-to ustal cos z simonem a wtedy zglos sie do mnie-bo ja moge zalatwic garazyk-lepiej jakbys mial lepszego pilota-moze nawet lzejszego i mniejszego

No i jak robimy?? Troszeczke na kjs'ach sie śmigało a to na gorącym fotelu a to jako kierowca bombowca. Tak więc jakieś tam pojęcie o tym wszystkim jest!!

więc tak ja zadzwonie do automobilklubu o której jest odprawa i badanie kontrolne.Musiałbys wpaśc tego samego dnia co jest rally.Jakoś tak na ranne godziny jak 6,7 żeby sie zgadać jeszcze na szybciorga .Jak Ci to odpowiada to jedziemy 11 .

Jedyne w miarę rozsądne połączenie to 0.29 z gdańska oliwy a w Białym byłbym o 8.13. Napisz proszę o której jest planowany start!! Jeśli będzie za puźno to będziemy myśleć dalej!!

Poszukiwania transportu trwają!! Jeśli będzie trzeba to dotrę do Białego w poniedziałek!! Heh, rodzina to dobra rzecz!! Daj znać!!

Nie nie nie!! Skoro mam czekać na jakikolwiek znak życia 2 dni i nie wiedzieć jak snuć plany to powiadam; BASTA!! Nie jadę nigdzie!! Siedzę w domu i sie uczę!! Sorry Darallye. Ale ani na GG ani tu nie dajesz znaku życia. Decyzja podjęta!! Cze!!

spokojnie Simon nie ma co sie ekscytować .Mam małe problemy natury papierkowej i wogóle nie wiem czy mi sie uda wystartować.
bo bede miał komisję wojskową a jeszcze mam badania w szpitalu i t9o sie wszystko nakłada i sam nie wiem czy mi sie uda czas na to znależć ,bo musze to w pierwszej kolejności załatwić.Odezwe sie na gaduline