| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
RICO__ Espero 1,5 LPG Kraina wiecznych lodów | 2003-10-31 07:02:16 A ubezpieczenie takich wypadkow nie pokrywa? |
Petersen Klubowy Weteran Mercedes cls shootin ... Białystok | 2003-10-31 11:27:54 Dokladnie Piotr ma racje-lusterko nie warto zglaszac bo wiecej sie straci znizek niz kasy na nowe lusterko.Ja zglosilem do pzu z AC bo jeszzce nie mam znizek jakis duzych wiec.... |
Martinezzz Focus II Radom / Warszawa | 2003-11-04 01:01:57
O proszę. Mam tam dwóch kumpli więc zaraz ich węzmę na spytki czy nie znają takiego to obywatela. Zobaczymy jaką masz opinię na wydziale |
cezariusz Klubowy Weteran AUDI A6 Lublin | 2003-11-04 11:01:38
Jjesli nie masz znizek to wsadza ci podwyzke firmy placa przewaznie jesli szkoda przekracza 50% najnizszego wynagrodzenia tylko trzeba wziasc kalkulator i policzyc jesli za lusterko wezmniesz np 300zl z firmy a oni podwyzsza ci skladke o 200-300 zl rocznie przez 2 lata bo tyle przewaznie wraca sie do znizek z dnia szkody to sie nie kalkuluje z mojego doswiadczenia wiem ze szkody warto zglaszac jesli jej wartosc przekroczy 1000 zl najlepiej zglaszac szkody jak sie ma duze znizki bo w nastepnym roku tego tak sie nie odczuje chociaz w twoim przypadku Petersen nie bylo innego wyjscia |