EXTREM Tuning

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
lubię plastikowe zabawki ale to już przegięcie nawet jak dla mnie (co nie znaczy że nie jest łądny)

http://www.hyundaiperformance.com/forums/topic.php?t=37713

rzecz gustu

a wam jak się podoba??

Mnie osobiscie sie zbytnio nie podoba .Nie podoba mi sie wogole ta generacja coupety.Osobiscie wole najnowsze,lub poprzednie wersje tego hyundaika.

A ja jestem zakochany w tej budzie. Z podwojnymi swiatelkami

Ale tu, z tego linka wynika ze ktos pieknie spierd....lil Coupete.
Pewnie ma ja jakis gowniarz i dlatego mu tak wyszlo.

Pelen Rice Tuning (czyt. Tuning Wiocha).

Niektorzy tak maja-maja autko,kase i katalog,ale w glowce brak przemyslen i zadnej koncepcji.Wybiera z katalogu co mu sie podoba,nie biorac pod uwage czy wszystko bedzie sie ze soba laczylo.Wspolczuje im i wole uklad z brakiem funduszy a mnostwem przemyslanych pomyslow,bo lepiej jest jezdzic seryjnym autkiem niz typowa choinka.

ja mam wizję jak ma moja fura wyglądać ale nie mam katalogów i się pierd.... z tym już półtora roku

Tak to juz jest Speedmaster,trzeba sie z tym pogodzic i samemu kombinowac.
P.S.Mam pytanko do wlascicieli ponych na 15-stkach.Jakie macie ET ,bo mam na oku komplet felg z ET35.Czy beda pasowaly?

ja mam ET-38 chyba (wiem że nie jest takie jak ma być) i wszystko oki tylko gumę mam 185/55 Matador

OK.Thx.A musiales wymieniac szpilki na dluzsze?

nic nie musiałem zmieniać ale wiem że pony91 czy ktoś musiał nadkola poszerzać czy coś

JA miałem 15 od Coupe opony założyłem 195/50 no i tarły mi o tylne amortyzatory. Trzeeba zxałożyć dystanse.

ET 35 chyba jest najlepsze dla 15" w poniaczach ...ja mam ET37 i przy oponkach 195/50 tarlo mi z tylu o amorki wiec zalozylem dystanse i jest git

w takim razie to mi odpowiada i cieszy.Poczekam jeszcze miesiac i zobaczymy czy cos z teko wyjdzie.Wielkie dzieki chlopaki

Ad tematu.Znalazlem ten sam model coupety,ztuningowanej w zupelnie odmiennym stylu.Mnie osobiscie ten podoba sie bardziej i mimo ze nie przepadam za coupe okularnikiem,to patrzac na niego chyba powoli zmieniam zdanie.Jak dla mnie malina.Lekko przerobiony,bez przesady i z dystansem,a jednak znalazlo sie tu to wszystko co najwazniejsze.Takim egzemplarzem bym nie pogardzil[/IMG]

ja dalej dla tego modelu coupe jestem na NIE

co nie znaczy że bym takim nie jeździł jakbym taki dostał

A ja wciaz jak dawniej. JESTEM JAK NAJBARDZIEJ ZA !!!!!!!!!
Sliczny model, swietne autko, rzuca sie w oczy.
Na ponizszym przykladzie widac kawalek solidnej tuningowej roboty. Wszystko gra i nie ma przesadnych plastikow
OBY WIECEJ TAKICH NA DROGACJ !!!

naprawde ładny model bardzo mi się podoba ta coupetka.
TEN model i najnowszy najbardziej mi się podobają.

Fajnie ma ciemnione szybki i wogole wszystko.Mi podoba sie taki lekki konkretny tuning.Widac ze ten model,podobnie jak wiele innych hultajow narodzil sie z ponego-spojrzcie na boczne migacze

Bo z Ponego powstała cała rodzina Hultaji

dla mnie COUPE to 1 i ostatnia generacja. to z okularkami cos im nie wyszło niestety

Dla mnie tez ostatnia wersja jest niezastapiona.Co powiecie na to: