W jakiej cenie dostanę?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
uszczelniacze i zawory do 1,6 dohc?? czy zwracać uwagę na producenta??

Cytat:
2004-01-28 20:14:32, rogacek pisze:

zawory wydechowe są po 20,52 ssace pewnie ok 25
uszcelniacze to niewiem bo kupiłem cały komplet uszczelek na silnik ale pewnie z 4 złote bo prowadnice kostują 4.5 zł szt

witam
Ja za komplet uszczelniaczy zapłaciłem całe 16 PLN.(2zł za sztuke :yes Jakiej są produkcji nie wiem ale w sklepie nie bylo wyboru.

po spenetrowaniu kilku wrocławskich sklepów stałem się posiadaczem zaworu ssącego 12 zetów i kompletu uszczelniaczy 14 zetów. ceny uszczelki pod głowicę i paska rozrządu podam za 2 dni.

Cytat:
2004-01-29 12:43:40, rogacek pisze:
po spenetrowaniu kilku wrocławskich sklepów stałem się posiadaczem zaworu ssącego 12 zetów i kompletu uszczelniaczy 14 zetów. ceny uszczelki pod głowicę i paska rozrządu podam za 2 dni.

do mojego 1.8 pasek kostowal 72 albo 55 zł w zależności ,od firmy pierwszy jak pamietam to był Gates i kupiny w EMF w Wrocławiu a drugi jakaś dziwna fitma i kupionu w EMF w krakowie

Ja nauczyłem sie już, że na cenę patrzy sie w drugiej kolejności. Zawory po kilkanaście złotych to pewnie jakiś prywaciarski szajs. Tak samo komplet uszczelniaczy w cenie kilkunastu zeta nie jest markowym wyrobem. Stosuję wyłacznie uszczelniacze firmy CR czasem oznaczane również GOE i takie są montowane fabrycznie do silników Volkswagena. Kosztują po 4zeta za sztukę i nie twardnieją po kilkunastu tysiącach. Uszczelki pod głowicę najlepiej kupować Goetze, ewentualnie Elring. Podróbki są o połowę tańsze ale potem trzeba i tak kupować te lepsze.

Cytat:
2004-01-28 22:52:27, bodziot pisze:
Cytat:

uszcelniacze to niewiem bo kupiłem cały komplet uszczelek na silnik ale pewnie z 4 złote bo prowadnice kostują 4.5 zł szt

A gdzie dają prowadnice po 4,5 ?? Bo właśnie mam zamiar kupić sobie komplecik.

nie wiem jakiej firmy kupiłem zawór ale to najlepiej zaopatrzony sklep w części do 132 we wrocku. mechanik popatrzył na części i powiedział że są ok. pożyjemy zobaczymy.

Cytat:
2004-01-29 16:50:41, arturw pisze:
Cytat:
2004-01-28 22:52:27, bodziot pisze:
Cytat:

A gdzie dają prowadnice po 4,5 ?? Bo właśnie mam zamiar kupić sobie komplecik.

EuroMmotoFan kraków jak chcesz to sprzedam ci moje bo nadal mi gdzieś leżą potym jak okazało sie ze mam z Fiata 128 aha czena jest za szt

Co Wy na to żeby temat zawierał informacje o czym jest dany wątek? Bo ten to równie dobrze mógłby się zwać "pytanie" i tyle samo by mówił. Ułatwiajmy sobie życie wzajemnie zamiast je utrudniać .

Czy moglibyscie popytac w waszych sklepach o tulejke walka posredniego ?
Przegladajac katalog euro moto fan natrafilem sie na nia
ale niestety najblizszy sklep mam w rzeszowie i narazie kombinuje telefon.
Jesli ktos z was moglby spytac bylbym bardzo wdzieczny !!

i jak nikt nie pytal ???? wrrrrrrr

Chodzi Ci o wałek do napędu pompy paliwa (2.0 DOHC)?

Jeśli tak to ja za dwie tulejki zapłaciłem 45 zł.

Ja kupiłem dwie za 55 zł, oryginały, jakie wkładano na pierwszy montaż. Moge odstąpić bo kupiłem niepotrzebnie, albo zamienić za kpl prowadnic zaworowych do DOHC.

Tak 2 tulejki walka posredniego !!
arturw jesli Ci sie one nie rozejda to bylbym sklonny je wziasc.
A ty FIACIOR gdzie kupowales ?

W Warszawie. Mam taki sklepik, w którym zaopatruję się w części do DOHC.

Cytat:
2004-02-04 14:04:36, FIACIOR pisze:
W Warszawie. Mam taki sklepik, w którym zaopatruję się w części do DOHC.

jakoś dobrze zaopatzony ten sklepik? póki jestem w Wawie to bym wpadł i wypytał o ceny paru części, więc jakbyś mógł to podeślij mi adres. w gdańsku kiedyś szukałem części do DOHC-a i była bida

Jakich części potrzebujesz?

Cytat:
2004-02-04 16:24:22, FIACIOR pisze:
Jakich części potrzebujesz?

ano różnych, np. sprzęgło, pompka paliwa, cos do rozrusznika, napinacz paska rozrządu, komplet uszczelek, termostacik...