Czy ktoś ma pojecie co to za fela???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
No właśnie co to za fela i jaka cena takiego cacka może być .

No ładna, ale to przednie kółko nieźle psuje efekt.

wyglada na klasycznego Minilite lub Smoor`a...ceny od 170 euro za sztuke;]

a nie jest to przypadkiem wypolerowana felga od twingo?? jest bardzo podobna.

Smoor to to nie jest bo one są bardziej "gładkie" a ta ma szprychy takie zgięte w połowie "kanciasto". A o tej Minilite to nigdy nie słyszałem .

to chyba ta od Twingo tylko poszerzona?

nie pamietam dokaldnie jak one sie zwaly ale byly to bodajze 6,5 cala - gosciu chcial chyba za nie 1700 one byly nowe - gosciu dodawal sruby do nich i nie byly to fele z twingo

odrazu odpowiadam na przyszlosc ze te fele nie jezdzily w tym maluchu sa zalozone tylko do zdjecia takze nie wiem czy mu ocieralo czy nie

6,5 na tył wejdą ale na przód to już trzeba blachy ciąć.

To jest fela od Austina Mini Coopera Zajebista nie, malan tez fajny na allegro był ale cena ok 6000 za serie to troszke za duuuuuuuuuuuużo!!!

Fela zajefajna, tylko jeżeli gośćwsadził ją tylko do foto dla mnie bezsens!!

kaza apropo felg, w replice 131 ktora budujesz byly{sa?} na zdjeciach felgi cromodora pomalowane na bialo, 13 na conajmniej 7 cali tak?,pisales gdzies ze zmieniles je na wieksze bo hamulce nie miescily sie tak? co zrobiles z felgami? szukam takich, jesli je masz jeszcze to moze na priva napisz jak je cenisz i czy bys sie za jakies inne nie zamienil lub sprzedal, dzieki.

Cytat:
w replice 131 ktora budujesz

to kaza tez buduje replike 131...Bart a nie pomyliło ci sie z walezym ? on miał białe cromodory w swojej 131....zobacz tu;] --->>foto

mi tez sie wydaje ze to fele z miniaka - sam takich szukalem tylko wtedy musialbym je zapodac na dystansach (stare bebny)

a tak chyba lepiej wyglada :

racja kubas to w takim razie to samo pytanie do Walezego...

Cytat:
felgi cromodora

Ile kosztują takie cacuszka ? za 4 sztuki

Cytat:
2003-11-02 18:08:00, Bart128 pisze:
kaza apropo felg, w replice 131 ktora budujesz byly{sa?} na zdjeciach felgi cromodora pomalowane na bialo, 13 na conajmniej 7 cali tak?,pisales gdzies ze zmieniles je na wieksze bo hamulce nie miescily sie tak? co zrobiles z felgami? szukam takich, jesli je masz jeszcze to moze na priva napisz jak je cenisz i czy bys sie za jakies inne nie zamienil lub sprzedal, dzieki.

Chyba mnie pomyliłeś z Przemkiem Cecotem On też ma integralke więc może dlatego, ja niestety nie buduje 131 rally ale pomyłki się zdarzają, a takie fele to też by mi się przydały

chyba Z Tomkiem Cecotem hehe bo on ma Tomek nie Przemek

a tak na marginesie ja mam Przemek

Widziałem raz te felgi od Twingo za 700zł/kpl uzywane ale jak nówki bo regenerowane...bodajze 6 cali na 13 ..
Pzdr.

Znalazłem fotki tej felgi...

śliczna.....

sorki faktycznie z Tomkiem pokiełbasiło mi się