Co za dużo to ne zdrowo....

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
http://maluch1.republika.pl/galeria5.htm

Jak to jest za duzo to widac ze nei widziales go przed tym .......
Dobre 15 kg naklejek na całym aucie i okropne kolory czerowny i biał wszedzie.
Ujdzie - jak dopracuje to kto wie.
Tylko te spoiler ...

gdzieś to już było wygląda to dramatycznie
fajne jedynie poszerzenia ndkoli a pozatym remiza albo odpust

hmmm.... nie podobie mnie sie. ale trzeba przyznac ze pracy władował w niego sporo i jest napisane ze wszystko zrobił sam, wiec Re5pect for Him. Jedne dzwi otwierane do góry a drugie normalnie...

Auto przy okazji atsu wysmiewali!!!!!!
A oto fotki przed tuningiem stage 3 chyba

Ja pierdule, co to jest?

nie w moim guście...wielki minus...gość obrzygał mnie swoją interpretacją maluszka gdyby wieś umiała tańczyć i śpiewać napewno by to zrobiła co ja mówie nie umie a tańczy i śpiewa

iiiitam, takie też są fajne, każdy ma swój gust. Może i ma tego troche za dużo ale czasem fajnie pooglądać takie cosik.

no...ze wsi powstał i w wieś sie obrucił

Wiecie co?? Tem Maluszek mnie natchnoł... Stjuninguje swoja przyczepke samochodowa ale bedzie wypad hmmmm... ja na jego miejscu na około szyb bym poprzyczepiał lampki choinkowe takie migajace i z melodyjką

Moja choinka zimą ma mniej świecidełek i ozdób
Tragedia... czy ten wóz już dołączył do elity z "wiejskiego" ?

mial ciekawy pomysl na deske rozdzielcza. ale drzwi to po prostu porażka. przypomina sie tylko jedno "powrót do przyszłości" ....

oooo jeszcze jedno... niech załozy felgo takie w kształcie misiów

Zwróćcie uwage na nalepke na drzwiach "F1"

[ wiadomość edytowana przez: Art126 dnia 2003-10-26 21:42:23 ]

Cytat:
2003-10-26 10:44:10, DamianS pisze:
nie w moim guście...wielki minus...gość obrzygał mnie swoją interpretacją maluszka gdyby wieś umiała tańczyć i śpiewać napewno by to zrobiła co ja mówie nie umie a tańczy i śpiewa

I te kostki na lusterku Damian: umcy umcy umcy... tra la la la...

Był ochyba 3 razy na Wj site
Wiele fajnych pomysłów i na tym sie konczy bo wykonanie

Okropna kupa śmigająca na zbyt dużych kołach. Jedyne co mnie się podoba w tym wynalazku to poszeżenia nadkoli i fele.

[ wiadomość edytowana przez: erzet_ef dnia 2003-10-26 16:03:59 ]

wogole mi sie nie podoba ten malan - ciekawe ile mu pali jak tyle ciezaru dodatkowego wozi ze soba ????

Zalezy od gusta ale wyglada milion razy lepiej teraz niz przed tuningiem, ale mowic szczerze chcial bym go oblukac z bliska, ale najlepszy jest caly kokpit czyzby to byl Opel Kadet w srodku Pracy napewno chlopak wlozyl ale przesadzil z ta stylizacja
Pozdrawiam

Cytat:
2003-10-26 18:42:18, marexp18 pisze:
Zalezy od gusta ale wyglada milion razy lepiej teraz niz przed tuningiem, ale mowic szczerze chcial bym go oblukac z bliska, ale najlepszy jest caly kokpit czyzby to byl Opel Kadet w srodku Pracy napewno chlopak wlozyl ale przesadzil z ta stylizacja
Pozdrawiam

On był na ATS-ie w tym roku Jedyne co mi w nim sie podoba to przednie hample i kółka z oponkami