Rozmiar opony zimowej 13 i koszt felg

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jest sobie taka aukcja i myśle nad tymi oponkami, do płocka mam nieco ponad 100km... jaki jest mniej więcej koszt zakupu felg 13stek na szrocie i jakie podpasują do malca stalowe 13stki?
czy opna 135/80/13 bedzie trzeć?

Mcqueen , ja do awojego bede kupował uzywane stalówki od cc i wyniesie mnie to 100 zł /kpl co do opon to podejrzewam ze rozmiar 13 na 80% nie jest to dobry pomysł ...raz ze moze trzec, dwa mułowaty sie zrobi ..lepiej poszukac debice 135/70 tak jak ja zrobie w sumie...
Pzdr.

więc tak do szaleństw na śniegu kupisz stalówk od cc max po 30zł
myśle że warto zainwestowac

Cytat:
2003-11-02 23:58:34, MCQUEEN pisze:
jest sobie taka aukcja i myśle nad tymi oponkami, do płocka mam nieco ponad 100km... jaki jest mniej więcej koszt zakupu felg 13stek na szrocie i jakie podpasują do malca stalowe 13stki?
czy opna 135/80/13 bedzie trzeć?

może - nie musi,ja bym zdecydowanie wolał założyć 135/70 R13 na 4.5 lub 5 calową felgę...
felgi stoją w różnej cenie,możesz kupić od DF,Poldka lub też od SC lub CC i każda będzie pasować
Pozdro

mcqueen, jak bedziesz do to daj znac to cie moge przeprowadzic
ewentualnie mozemy od razu przy okazji pojezdzic po szrotach okolicznych

Cytat:
2003-11-03 00:08:49, lukaszc pisze:
więc tak do szaleństw na śniegu kupisz stalówk od cc max po 30zł
myśle że warto zainwestowac

dokładnie u nas mozna najtaniej w Łodzi po 25 zł /szt
czasem zniszcone po 20 zł ale to raczej zadkosc...

Ja mam felgi z UNO i sa fajne. Obciera mi tylko z przodu przy maksymalnym skrecie. A pozatym jestem bardzo zadowolony. Cena 100zł za 4 felgi z oponami Na dwoch da sie jeszcze jezdzic, a dwie do poszalenia na placu sa ok.

SEBA

ok, dzieki za uwagi. pytałem raczej profilaktycznie, bo na allegro walcze o standardowe Frigo 12stki.