To jest technika prowadzenia pojazdu!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
i oczywiscie tylni naped rzadzi, moze to nie DF ale powiedzmy jakis tam jego kuzyn sciagamy i ogladamy

Super slajdy. Niezlego kopa ma ta lada. No i muzyczka tez fajna

Z tą muzyczką to normalnie balet z tego wychodzi
A mi narobiło smaczku,jak tylko pierwszy śnieg zaraz grzeję na lotnisko,cholera,cały czas ciepło,listopad przecież juz jest nie

Ja jestem ciekawy jaki motor tam jest że z taką łatwościa zrywa przyczepność na asfalcie. Do tak efektownej jazdy to ja zaczekam na śnieg lub wysypie piasek na jezdnie

No na asfalcie to naszymi z seryjnym silnikiem to mozna...niewiele mozna Dlatego tak się wpieniam na tą ładną pogodę
Cholera,zeby chociaż koło mnie był jakiś fajny szutrowy placyk

szuterek jest spoko ale kamienie lubią odprysnąć i uszkodzić lakierek. Ja tam trochę pękam o swojego poldka ale z utęsknieniem czekam na śnieg wtedy się wyżyje. Może w tym roku nie dostanę mandatu za poślizgi na rondzie a raczej jak to ujęła władza "stwarzanie niebezpiecznych sytuacji

Ta Łada na bank miała szperę, a silnik? Węgrzy też wiedzą co to fiat i 2.0

To nie jest 2.0 Fiata
To jest silnik Vfts(Vilnius Fabrik Tuning Sport)
Ma cos ok 170 KM albo i więcej
Jak ktos chce jakies szczegóły,to niech się kontaktuję z Konriiim od Nas z LKP
Pzdr Grzesiek
p.s taka lada z węgier była u nas na zlocie w sulejowie w maju.

[ wiadomość edytowana przez: Grzesiek_Bialystok dnia 2003-11-04 09:38:09 ]

mam juz ten klip od pół roku a to autko jest na pierwszym miejscu mojej listy biorców mojego silnika za nim jest 131 2D i reszta ład

Cytat:
2003-11-04 10:20:22, bodziot pisze:
mam juz ten klip od pół roku a to autko jest na pierwszym miejscu mojej listy biorców mojego silnika za nim jest 131 2D i reszta ład

Nie rozumiem tzn że niby oni czekają na Twój silnik??

Cytat:
2003-11-04 10:28:47, Mokry pisze:
Cytat:
2003-11-04 10:20:22, bodziot pisze:

Nie rozumiem tzn że niby oni czekają na Twój silnik??

żle sie wyraziłem zamias "to" powinno być "takie" czyli moim mażeniem jest przeszcepić moje dwawałki do budy łady 21011 która w/w danych fabrycznch waży tylko 955 KG

no to pomyśl co ta łada potrafi jeśli ma 170KM bandyta na drodze zwijacz asfaltu