Głośniki wtylniej klapie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ma ktoś może jakiś ciekawy patent na zamontowanie głośników z tyłu(w klapie) w omedze kombi?????????

A w czym problem? Najpierw miałem seryjne a teraz zmieniłem je na Sony X-plod... ja montowałem je dzięki dość znanemu patentowi... śrubkami do platykowego gniazda, które jest do tego przeznaczone...

pozdr.

Cytat:
śrubkami do platykowego gniazda, które jest do tego przeznaczone...

Czyli w najgorszy sposob z mozliwych... no moze poza przykreceniem do blachy

Przynajmniej zrobiłem to sam bez niczyjej pomocy w sposób jak najbardziej seryjny

A to zmienia postac rzeczy. Teraz glosnik w nagrode za trud rzezi podwojnie do wtoru temu plasikowi...

Może masz podróbe Omegi, że klapa ci rzęzi? bo u mnie jest cicho... pewnie nie masz pojęcia o jakim plastyku mówię i jak on wygląda... a ty jak masz zamontowane głośniki w klapie? a w ogóle masz tam głośniki, że tak o tym krzyczysz? a gdzie ty masz klape w swojej Omedze? Stolik pod rządek pięćdziesiątek to widziałem... ale klapy ni ch...

Plastik jest plastik.

Krzycze powiadasz ?? Ja ?? Nie to klapa do Ciebie krzyczy. eee... rzezi znaczy sie... w Twoja strone

Czy to klapa, czy drzwi sposob montazu i wytlumienia nie zmienia sie.

przestań się migać i odpowiedz na moje pytania... a może nie wiesz jak masz zamontowane głośniki? montaż w drzwiach faktycznie jest podobny... ale nawet B mają seryjnie zamontowane głośniki w plastykach a jak komuś urosły za duże uszy i słyszy w Audio elektrony w przewodach, grzejące się jak króliki to wywala drugą Omegę na montaż MDF'u, wygłuszaczy i innego typu badziewia

W Omedze MV6 fabrycznie montowana jest instalacja BOSE. Niby dobra firmowka... a kable i sposob mocowania glosnikow to zenada.... wiec seryjne mocowanie mnie nie interesuje.

Mlody koszt pierscieni z MDF to kilkadziesiat zlotych. Masa bitumiczna ( najtanszy sposob wytlumienia ) to nastepne kilkadziesiaj zlotych.

To ja chce taka druga Omege za to co wywalilem na wytlumienie i mocowanie. Deal zycia z Toba zaraz zrobie

Jak ja mam zamontowane... Oczywiscie na pierscieniach z MDF + kilka tajnych zabiegow... i 20cm weszlo bez przerobek tapicerki

więc zamiast pier.... kocoboły trza było odrazu pisać... ile się trzeba z tobą namęczyć, żeby wydobyć coś na temat... ehh... jak bym cie nie znał to bym pomyślał że pracujesz jako informatyk

Ja poprostu uwielbiam jak sie wkurwiasz

Stary... daleko ci jeszcze do wrqienia mnie... jesteś zbyt podatny na pozory... ale to się chyba wszystkim podoba

Znam Cie !! To mi starcza

ehhh... Dramar... gdyby nie ty to klub stałby się zbyt ułożony, drętwy... zbyt poważny... Młoda dusza w starym ciele ponoć jest na topie

Joł, joł madafaka... moj czarnuchu...

to jest trendy teraz...

A na topie to sa piosenki diskopolowe

Co u nas piszczy już wiadomo ... a jak się miewają nasze czarnuchy z Legnicy, białego Stoku i tych innych gett?

pozdr.

A w B jak dostać się do głośników w drzwiach i czy jejdą tam o średnicy 165mm?