| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
little-turpe TOYOTA DRIVER Toyota Carina E Kombi Limerick (irl) a tak to Gdansk | 2004-09-14 14:11:20 dzisiaj myslalem ze mnie szlag trafi!
jezdzilem szukac takiego bezpicznika (jak na fotce numer 36. skrzynka bezpiecznikowa w kabinie).
w japparts kupilem ostatniego.. ale 40A. innych juz nie mieli i mowil, ze nie zamawiaja, bo ciezko z dostawami a poza tym sa drogie i jest male zainteresowanie jakkolwiek... objezdzilem kilkanascie(dziesiat) sklepow i wszedzie patrzyli na to ze zdziwieniem... forum oczywiscie przejrzalem i widzialem ze ktos w aso placil 28pln za 30A. a Perzan za 100A chyba 38pln. (przy 18pln ktore zaplacilem za tego 40A to jeszce te ceny nie byly tak powalajace). wiec aso zostawilem sobie na deser... przyjezdzam.. oczywiscie bezpiecznik jest........ za JEDYNE 51pln. ladnie podziekowalem i wyszedlem. no i pytanko - gdzie takich rzeczy szukac?? bo oni chyba ocipieli jak mysla ze ja dam 51pln za jeden gowniany bezpiecznik!!! |
rogacek TOYOTA DRIVER VW Ogórek/vw garbus/ ... wrocek | 2004-09-14 14:18:15 serwis daewoo. mają takie same. można też po sklepach z częściami do busów i ciężarówek |
little-turpe TOYOTA DRIVER Toyota Carina E Kombi Limerick (irl) a tak to Gdansk | 2004-09-14 14:28:28 ha! w dwoch daewoo tez bylem... mieli tylko 20A...
ale tez mi zaswiecilo, ze skorow obu mieli 20A to pewnie gdzie indziej moga miec 30a. tylko ze wiecej nie ma daewoo w okolicy ps. udalo mi sie znalezc sklepik z najrozniejszymi bezpiecznikami (istny raj bezpiecznikowy [ wiadomość edytowana przez: little-turpe dnia 2004-10-14 15:56:34 ] |