Witam wszystkich

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich jestem tutaj nowy i narazie przeglądam stare tematy ale wkrótce zaczne więcej pisać.
Posiadam Fiata 125p 1500 z 1987r odziedziczyłem go po dziadku. tylko niestety mam tył do roboty gdyż kolega udezył mi nim w drzewa ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło gdyż mam pretekst żeby zrobić tył na gładko i wstawić okrągłe światła które według mnie zajefajnie wyglądają w fiacie. Moiże troche szkoda przerabiac bo coraz mniej jezdzi tych pięknych gablot oryginalnych ale tuning zwycięża
Pozdrowienia dla wszystkich forumowiczów i właścicieli Fiatów

Witam nowego kolege

witaj na naszym forum
Ostatnio pojawiło sie sporo nowych ludzi i to cieszy. Pokaz zdjecia swojego bandziora !

czesc

Simon mówi HELLO!!!.

witam

zycze miłego forumowania;]

witam kolejnego kanta!!!! YEAH!!!

Tez Witam Nowego kolege jak masz jakies fotki to pokarz

yoooo

witam witam nowego kolegę który tak jak i my lubi samochody marki fiat ,noi pewnie nie tylko ale z nimi jest zwiazamy

Witka!! Witam serdecznie wśród Fanatyków Imitacji Auta Turystycznego

Fotek nie stety nie mam jeszcze ale postaram sie zrobić jak najszybciej i wam pokazać mego kanta

Witam sąsiada.......Kobyłka-Wołomin!!!
Przyjedź kiedyś na spoty wwl-a!!!

siema Wołomin. Nie ma sprawy przyjade (jak będe miał wolny czas okurat) tylko daj znać kiedy i gdzie
pozdro

Spoty są co tydzień (sobota) w Wołomine za Globim
(przy torach) czyli na tak zwanej rampie.
w tym tygodniu mnie nie będzie (szkoła) ale za tydzien jak najbardziej

[ wiadomość edytowana przez: Art126 dnia 2003-11-06 17:26:45 ]

Ja za to w tym tygodniu nie mam szkoły więc może wpadne a;e za to za tydzień już mam szkołe i tak przez 5 tygodni teraz do budy niestety

Witam

witam