Pierwszak

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich!!!
Jestem tutaj pierwszy raz i wlasciwie to do konca nie wiem co powinienem napisac zeby zabrzmialo dobrze no ale sprobuje.
Pewnie najpierw powinienem napisac to co podpowiada mi wlasnie w tej chwili Qba ze znalazlem sie tutaj za jego namowa za co jestem mu strasznie wdzieczny. No a dalej... to jestem wlascicielem Fiacika 125p 1500 z 1970 roku odzidzieczonego po dziadku i tak jakos wyszlo ze pokochalem ten samochod calym sercem, no i wszystko miedzy nami ukladalo sie tendencyjnie do momentu kiedy zjawil sie pewien Qba i nie zostawil mi kartki ze chcialby go kupic....wtedy pokochalem go jeszcze mocniej . No jak na pierwszy raz moze wystarczy Pozdrawiam

Witaj i
dawaj fotki twojego klasyka

witam kolege jestes tu pierwszy raz ale mysle ze nie ostatni

1500? a nie powinien być 1300?
witam nowego kolegę

no tak jakos sie zlozylo ze byl 1500 od nowosci

Ja również witam i zapraszam do pisania na forum

A wiec pisz i nie przejmuj sie niczym pozdro dla wszystkich

Cytat:
2003-11-05 20:38:52, Kwadrat125 pisze:
no tak jakos sie zlozylo ze byl 1500 od nowosci

nie zadowala mnie ta odpowiedź oj nie . trochę to podejrzane mi sie wydaje. a moze ty masz wersję montecarlo z 1600 a 1500 wpisałes przez pomyłke?
panowie były roczniki70' z 1500cc?

witaj w gronie kwadtarow

Ja tęż sie dołanczam Do powitan i życze milego pisania na forum

ale ja na 100% mam fiata 125p z 1970 z silnikiem 1500 i to nie jest zadna pomylka, a samochod nie ma zadnych przerobek silnikowych i to jest pewne. przyznam racje ze akurat wszystkie 125-tki z tego rocznika ktore widzialem byly z silnikiem 1300 natomiast ten moj silnik ma potwierdzenie w pierwszej ksiazce o fiacie 125 z 1969roku (taka w materialowej oprawie) gdzie podaja obie wersje 1300 i 1500.
ksiazke ta dostal moj dziadek przy kupnie tego fiacika. Pozdrawiam!!!
....a no i jest jeszcze pomaranczowa "jezdze fiatem 125" gdzie tez sa podane oba rodzaje silnika.
moze poprostu 1500 bylo mniej co mnie tym bardziej cieszy

Witam kolege, znam historie kartki włożonej za szybe twojego auta... Qba szybciutko mi o niej doniósł ... a ja zaczołem wtedy myśleć o rozstaniu sie ze swoim maluszkiem i kupnie 125p.

Ja równiez witam kolege następny FIAT 125p

Witam nowego kolege i jego klasyka , oczekujemy fotek tego cuda Masz racje mówiąc , ze jezeli ktos próbuje Ci cos odebrać , co juz polubiłeś to wtedy jeszcze bardziej sie do tego przywiązujesz Nie daj sobie go wyrwac Pozdro

zdjecia beda za poltora tygodnia niestety wczesniej nie bede mogł

Widze ze qba ma znajomosci w swiatku Fiatków i sciąga ludzi na forum...i bardzo dobrze...czytam że masz ładnego klasyka `70 r... pozdrawiam i czekam na fotosy...

cześć

Witam w koncu na forum!...

nareszcie sie doczekałem, az tu zawitasz;]...

Panowie fiat kolegi jest istnym arcydziełem!....w idealnym stanie, idealnym kolorze, piekny!....brak słów aby opisac ten egzemplaz...trzeba go zobaczyc na własne oczy!...

a co do wspomnianej kartki...tak...kiedy tylko go zobaczyłęm postanowiłem zostawic swoje namiary..byłem bardzo chetny na niego....wymienilismy sie kikoma mailami..poznałem historiie tego Fiata...i doszedłem do w niosku ze to jeden z najbardziej niezwykłych samochodów jakie widziałem....samochod który stał sie członkiem rodziny...przekazywanym z pokolenia na pokolenie...cudo!

mam nadzieje ze jak najszybciej pokazesz kolegom swojego 125 `70...tak samo jak oni i ja nie moge sie doczekac;]...a tak BTW...bede w Mielcu w niedziele to jesli zastane go na swoim miejscu pstrykne mu kilka fot;]..

pozdr. i jeszcze raz witam;]

I ja też witam.

magnum czy juz wiezysz w 1500 ???