Kupiłem sobie ZASTAVKE :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie, dzisiaj kupiłem zastave 1100, z 78roku. Właścicielem był kolega z pracy mojego taty. był pierwszym i jedynym właścicielem samochodu.Blacha nie ukrywam jest do robory, ale silnik jest w zajebistym stanie, gaźnik wymaga tylko pożądnego czyszczenia bo jest zamulony. jak bede mial chwile czasu to wyciągne tapicerki, dywaniki i wygłuszenia i zadecyduje co dalej zrobić.

i bardzo dobrze..... czuje sie zaproszony na "ogledziny" auta.....

zrob wersje rally

No ja juz jutro o 5 jak bede wracal z pracy lookne a pozniej sie WPROSZE na "ogledziny"

[ wiadomość edytowana przez: bimber1 dnia 2004-05-27 19:30:49 ]

dwa auta masz?
sprzedaj mi tą zastakw

moze jakies fotki fotki....,zobaczymy w jakim jest stanie,

A ja już nią dzisiaj jechałam ... bardzo fajne auteczko teraz trzeba go ochrzcić

to jak masz kanta na gaz to zastavke na rajdoofke zrob!!!!

hehe moze jutro podjade zobaczyc twoj nowy nabytek

Gratuluje bedziesz miał 2 autka teraz?

Narazie sprawa jest otwarta bo trzeba blachy dokładnie obejzeć.

a co do oględzin to narazie nie ma na co patrzeć bo wygląda biedaczka jak siedem nieszczęśc.

[ wiadomość edytowana przez: Rino125p dnia 2004-05-27 21:35:04 ]

Nooo ładnie Rino !! Kanta zrób na zloty a Zastavke na rajdoofke przydałyby się do niej jakieś Webery ze dwa podwójne i jakis kosmiczny wydech i bijesz na głowe wiarę.. zawias na deskę , jakaś klatka i naprzód
Pozdro.

ja wczoraj jezdziłem po auto złomach i tez widziałem bardzo ładna i zadbana zastawe nawet miala gaz ale niestety juz zaczli ja rozbierac tzn wyszarpali amorki tył i reduktor gazu a ja klameczki ze srodka chrom i jedna wajche do szyby

Zastawka dobra fura
Lubimy takie

Wow no to kolega ma zastavke, zajefajnie )

Rob ja jak mozesz na rajdoowe!! A no i jak bedziesz sprawdzal wszystko (po wyciagnieciu wszystkiego) looknij na podluznice z przodu, u mnie akurat jest ok, ale wiem ze lobia sie w tym miejscu lamac
Qrde fajnie ze przybylo o kolejnego wlasciciela ZOŚKI

P.S.
'78 to jeszcze ze starą instalacja elektryczna

A jaki kolor jest ZASTAVKA ?? dawaj fotki bo juz nie moge sie doczekac jak to cudenko wyglada

POZDRAWIAM

>>POSIADACZE ZASTAVY ŁĄCZCIE SIE<<

Aha... qrde teraz mi sie przypomnialo...:/
'78 to rocznik z tym fajnym grillem (plaster miodu) ja tez taki kce

Noo Rino..powiem szczerze ze mnie zaskoczyles dzisiaj i to dosc niezle mam nadzieje ze jednak nie zapomnisz o fiaciku i dojdziesz z nim do porozumienia..bo rzeczywiscie troche za duzo pali..ale mysle ze to jest do zrobienia...no i koniecznie wrzuc fotki tej zastavki no i przedewszystkim gratuluje zakupu mam nadzieje ze udanego pozdroowka

no pogratulowac!!! tez sie mocno zastanawiam nad takim autkiem, ale narazie musze porobic malca na cacy!! jeszcze raz gratuluje! pozdro!

gratuluje!!!
zastava to swietne auto
mialem sam taka ale przez f127 musialem ja sprzeda bo nie mialem kasy na wykup ienie go z warsztatu
a szkoda zaluje teraz
taka duza szybka i wygodna..... ((((
gratuluje jeszcze raz!!
dbaj o nia!!!!
P.S.
po jugoslowiansku 'ZASTAVA" znaczy 'SZTANDAR".....wiec ciesz sie ze swego pojazdu o dumnej nazwie

-----------------
http://plepleple.pl

Widziałem ja blacha zewnetrznie nie jest az taka zła, moj fiacik gorzej sie trzyma a młodszy jest. Kolor wisniowy był teraz jakis taki zmatowiony ale mysle ze samo mycie cos pomorez hihihih ogolnie fajnie wyglada ale pracy bedzie przy niej A moze bys Ta Zoske sprezentowal Gosi Dziewczyna sie ucieszy Mnie tak osobiscie bardziej pasuje fiacik i namawial bym Cie zebys sie z nim pogodzil i podszedł z sercem do niego ja ze swoim sie juz pogodzilem do najblizszego razu jak znow stane na srodku skrzyzowania heheheh

Pozdrawiam