MotoNews.pl
2 Gdzie można zregenerować odblaski w okolicach Krakowa ??? (30181/0) - NT

Gdzie można zregenerować odblaski w okolicach Krakowa ???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mój tata niedawno zmieniał przednie reflektory w aucie ( Seat Toledo I) no a ze z kasą cienko to kupił polskie podrubki helli. Wszystko łądnie załozone, tylko jeden problem reflektory te świecą potfornie, rzucają przed auto mase plam światła zamiast jednego snopa i jakos tak słabo swiecą. Nie wiecie może gdzie w okolicahc Krakowa można by zregenerować stare reflektory helli ??? Jesli tak to ile by to kosztowało????

Cytat:
2003-11-09 17:16:19, macpaw pisze:
Mój tata niedawno zmieniał przednie reflektory w aucie ( Seat Toledo I) no a ze z kasą cienko to kupił polskie podrubki helli. Wszystko łądnie załozone, tylko jeden problem reflektory te świecą potfornie, rzucają przed auto mase plam światła zamiast jednego snopa i jakos tak słabo swiecą. Nie wiecie może gdzie w okolicahc Krakowa można by zregenerować stare reflektory helli ??? Jesli tak to ile by to kosztowało????

Masz na myśli lustra Nie wiem jak w Kraku ale tu w Bydzi robią coś takiego, podobno całkiem nieźle to wychodzi ale tanie nie jest. Ile dokladnie to ine wiem, też chętnie się dowiem

po co kupował podróbki mógł kupić odrazu z dfa maluha albo poldka

No wiesh wachał sie nad tym ale postanowił ze takie mu bardziej pasują , a tak serio to orginalne kosztowały coś pod 500 zeta a podróbki po 140, wiec jest zdeczka różnica....

Ale teraz juz wiesz ze "Tanie miesa psy jedza" i "Kto tanio kupuje - dwa razy kupuje"

Wiem jak jest....moja mama ma Suzuki Alto 1.0....Malutki samochodzik wielkosci Cienkiego...Ale ceny czesci jak z Mercedesa S-klasy!!!Serio!!! Mama miala jakis czas temu niewielka stluczke-ot maska atrapa zderzak i blotnik....Ai jeszcze chlodnica...popekaly tez na dole reflektory...Ale auto bylo caly czas na chodzie....i mozna bylo jezdzic....Naprawa w ASO kosztowala........UWAGA!!!! 16.500PLN!!!Poza ASO kosztowala by cos okolo 13.000!!!Reflektor do tego badziewia kosztuje orginalny 1.700 zlotych...podroba 600 ale swieci jak zwykla latarka, bez zadnego rozdzialu swiatla... no i niestety wtedy zalozono oryginaly a po mojej stluczce juz kupilem podrobe za te 600 i dupa....Prawy swieci jakby chciala nie mogl....Tak jest z podrobkami....Niech tatusiek poszuka na szrotach albo gieldzie....
Pozdro