Ospojlerowanie do hyundaia pony!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam jestem tu nowy, mam hyndaia pony 1,5 gls (chatchback) i chcialbym go troche ospojlerowac konkretnie chodzi mi o przedni zderzak, dokladke do tylniego zderzaka i jakos lotke pomozcie z gory dzieki

ehheh.. mysle ze inni podziela moje zdanie. pozostaje ci firma DIY - Do It Yourself

ha już tu mamy takiego jednego co ospoilerował ponego ciekawe kto to hehe?

oospjlerowanie hultaja pony jest tak łatwe jak rozpędzenie go do setki w 5,7s! mam na tylnej klapie przerobiony z opla górny spojler wyszedł mnie cenowo tyle co dwa oryginały z opla!
jeżeli masz dużo kasy i znasz jakąś firmę produkującą spoilery dopasują ci wszystko!

do Haszek: miałeś na myśli mnie??

Ja się tak łatwo nie poddaję, jeszcze mi tył został bo z progami to jest najłatwiesza sprawa (o ile cos może być łatwe w sparwie tuningowania Hultaja)

JA ci mogę zapropnować spojler od golfa III tylko trzeba go troche przerobić i skrócić, wpadnij na zlot to zobaczysz

ja mam z tyłu taki niziutki standard narazie o mam zamiar coś w stylu Lancera założyć lub Imprezy

a ja mam takiego jakiego fabryka wypuściła a i tak byłem na fotkach z modlina i torunia

to zamiesc te fotki w profilu i przeslij do Witka

Ok. Będą te oficjalne.

dwie stronki ze spoilerami
http://www.tuning-garage.and.pl/hyundai.htm
http://www.lester.it/uk/catalogo_marca_modello.asp?modello=HYUNDAI%20PONY&marca=HYUNDAI

na tej pierwszej stronce to nawet nie ma fotek do Ponego i domyslam się że to jest ten typ co ja mam załozony

a jeśli chodzi lestera to robi wg. mnie rzeczy już nie na czasie i jest cholernie drogi (3 lata temu za zderzak przedni do ponego chceili 1100 pln)

za to polecam stronke: www.wingswest.com

ceny są zabójcze ale zawsze można sobie coś podpatrzeć i u naszego polskiego dobreo rzemieślnika zrobić

[ wiadomość edytowana przez: speedmaster dnia 2003-10-27 11:30:37 ]

Rzeczywiscie ospojlerowanie lestera nie robi niewiadomo jakiego wrazenia.Prawde mowiac ja tez nie dalbym tyle kasy za takie cos.Trendy sie zmieniaja i z roku na rok wchodzi cos nowego,jakies nowe patenty,a produkty lestera wygladaja jak by powstawaly jeszcze w latach kiedy produkowali ponowki.

bawie sie troche w ospojlerowania i wcale nie jest tak źle da sie coś z Hyundiem zrobić

odezwij sie na priv to pogadamy teraz już będe regularnie na forum.

Pozdrawiam

to że się da to my wiem wystarczy klubowe furki oblukac

to jest kwestia inicjatywy

chodziło mi o to że wcale nie jest tak drogo i cięzko jak piszecie do większości modeli da sie coś wykombinować !!

tam pisaliśmy o ofercie "Lestera"

masz rację z roku na rok jest co raz lepiej wiem po własnym przykładzie chociaż do starszych modeli jak np. Pony to raczej nie robią bodykitów i w sumie dobrze bo każy musi coś sam wykąbinowac i przez to staje się jeszcze bardziej oryginalny a nie tak jak np. Golfy że w mieście jeździ 10 takich samych

Odkopalem troche temacik,ale znalazlem jedna biedna chorwacka stronke:
www.juris.hr/links/gallerylinks/hyund.htm
Maja w ofercie cos do ponego,ale nie ma zdjec.Mam nadzieje ze nie takie ladne dokladki jak do accenta,bo dla mnie ten tylni zderzak jest do dupy i nic tam nie pasuje-ochyda,ale zawsze rzecz gustu