Będziński Rallysprint-foty

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
widzieliscie juz te fotki ? wykasowac temat jesli juz bylo...

ten pierwszy znajomy, jakie lusterko ??

[ wiadomość edytowana przez: maniac dnia 2003-11-14 02:18:36 ]

Puchar rajdy.hoga.pl (VII el.)
A tu male dachowanko...

[ wiadomość edytowana przez: maniac dnia 2003-11-14 02:30:42 ]

heh, nawet w nieszczesciu bywa troche szczescia, popatrzcie jak "idealnie" sie maluszek zmiescil pomiedzy dwa drzewa, niewiele uszkodzen... to doslownie wyglada jakby ktos zrobil zart i specjalnie wstawil malca upside down pomiedzy drzewa... podobny "zart" zastosowalismy pare lat temu w liceum jeszcze w stosunku do malca qmpla tyle ze mniej extremalnie bo tylko odwrocilismy go o 180 stopni trzeba bylo widziec potem mine qmpla nie wiedzial o co chodzi na poczatku..... ufo...hehe kosmici...

tem maluch nie ma baku
pewnie jakiś patent i bak siedzi w środku

jak się dobrze przypatrzysz to zobaczysz wlew w tylniej szybie

poochaty mówimy o tym na dachu

ooo... sorki,moje niedopatrzenie

pięknie sie wpasował ja na ostatnim kjs tez miałem blisko dachu ale wybrałem opcje prosto do rowu zamiast łapać rekaw i prubowac jednak skrecic hehehe. u mnie tez nic zero uszkodzen.

ale rajd wyglada na raczej solidnie obsadzony

Cytat:
2003-11-14 08:03:50, lukaszc pisze:
tem maluch nie ma baku

baku nie widać bo zasłania go gość w czarnej bluzie - bak jest po stronie kierowcy

maniac masz moze zdjecie tego bialego sc z reklama silnikow 1.2 16v. zeby mozna bylo odczytac numer telefonu. ja caly czas szukam takiego silnika ale cena prawie wszedzie za w miare nowy 3500 - 3800 to ciut za duzo jak dla mnie.
dzieki

Cytat:
2003-11-14 12:08:12, gooffy pisze:
maniac masz moze zdjecie tego bialego sc z reklama silnikow 1.2 16v. zeby mozna bylo odczytac numer telefonu. ja caly czas szukam takiego silnika ale cena prawie wszedzie za w miare nowy 3500 - 3800 to ciut za duzo jak dla mnie.
dzieki

nie wiem czy dobrze widze, 501 144 320 Sprobuj zadzwonic, jesli to nie ten nr to poszukaj jeszcze zdjec tego sc na stronach rajdy.hoga.pl w galerii-Będziński Rallysprint

To jest przykład parkowania kaszlaka na dachu między drzewami.
A to lusterko rafalamaxi jest po prostu kosmiczne .

Cytat:
2003-11-14 10:31:44, Porthos pisze:
Cytat:
2003-11-14 08:03:50, lukaszc pisze:
tem maluch nie ma baku

baku nie widać bo zasłania go gość w czarnej bluzie - bak jest po stronie kierowcy

qrwa ja też sie nieźle zakręciłem wszystko przez to że na dachu stoji

Ten bombel na dachu jest z WROCKA!!!!!!!!!!!!!!! Tylko My tak potrafimy parkować, co wskazuje nr rejestracyjny: Doskonali Wrocławianie!!!!!!

Cytat:
2003-11-14 16:44:31, erzet_ef pisze:
Ten bombel na dachu jest z WROCKA!!!!!!!!!!!!!!! Tylko My tak potrafimy parkować, co wskazuje nr rejestracyjny: Doskonali Wrocławianie!!!!!!

Taaaa... te ciasne uliczki, duzy ruch, czesto niedziałajaca sygnalizacja drogowa... to uczy pokory Istna szkoła przetrwania

Ten maluch wyglada jakby z drzewa spadł

Moze sie czegs przestraszył