Apropos nietypowego atu z 94r

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Nieprawdą jest, że atu ze światłami od caro miało inny kokpit i nie jeżdziły po ulicach, bo ja właśnie mam taki samochód. Całe wnętrze jest identyczne jak w caro, może lepiej wykonane, bo była to wersja eksportowa. (np.welurowa tapicerka). Faktem jest , że widać że ten tył nie był robiony seryjnie, a ręcznie. Ale moge was zapewnić że jeżdża one po drogach, bo prócz mojego widziałem jeszcze jeden. Podobno wyprodykowano ich ok 200 szt.
Jak wieczie coś na ten temat to napiszcie.

Atu ze światłami od Caro ? Czy ja dobrze rozumiem?

prawda Bandit byly takie(ponoc 200 sztuk,jak mowi kolega)a ja mam zdjecia tekiegosz Atu z zupelnie innym kokpitem teraz to juz nic nie wiem moze kolega podesle mi zdjecia swojego atu?

Hmmmm. Całkiem możliwe ale ja w życiu takiego na oczy nie widziałem.

nie tyle co mozliwe a prawdziwesa takie. a jesli chodzi koledze o obrotomiez ja bym sprawdzil podlaczenia przy zegarach lub jesli nie pomoze przesledzil cala droge jaka ma impuls do obrotomieza pewnie gdzies sa uszkodzone kable

Cytat:
2003-11-14 07:28:49, Anonymous pisze:
Nieprawdą jest, że atu ze światłami od caro miało inny kokpit i nie jeżdziły po ulicach, bo ja właśnie mam taki samochód. Całe wnętrze jest identyczne jak w caro, może lepiej wykonane, bo była to wersja eksportowa. (np.welurowa tapicerka). Faktem jest , że widać że ten tył nie był robiony seryjnie, a ręcznie. Ale moge was zapewnić że jeżdża one po drogach, bo prócz mojego widziałem jeszcze jeden. Podobno wyprodykowano ich ok 200 szt.
Jak wieczie coś na ten temat to napiszcie.

bzdura a moze ich bylo ze 200tys ???

nie bylo ich az 200

pozdr

p.s. gratuluje autka jak faktycznie takie masz to szanuj

Cytat:
2003-11-14 10:32:27, bandzior pisze:
Atu ze światłami od Caro ? Czy ja dobrze rozumiem?

Jak najbardziej dobrze rozumiesz tutaj mozesz go zobaczyć :
FOTO 1 FOTO 2

Anonymous - gratuluję unikatowego auta, dbaj o niego a napewno za kilka lat nie będzie człowieka który sie nie oglądnie za nim

Pozdrawiam
GDA - FSOAutoKlub.pl

Łatwo Wam mówić żebym o niego dbał.
On ma całą tylną klapę od zewnątrz z 3 kawałków blachy i chyba 5 kg szpachli, która pęka na łączeniach. Na wiosnę robiłem całą klapę i widze że już wyszło małe pęknięcie. Ogólnie to jak sie w bagażniku poodsłania wykładzine to wyglada jak Frankenstein. Jakby go w biegu dopadł marny blacharz, ale od zewnątrz prawie nic nie widać

a czy to prawda ,ze ATU ze swiatlami CARO ma z tylu wachacze wleczone i sprezyny zamiast mostu i resorow piorowych????

wszystko jest jak w caro przy zawieszeni, jedyne różnice to tylko nadwozie

Moj ojciec ma Atu z 96 roku co prawda i był to pierwsze modele z produkcji seryjnej. Gdzie nie pojechałem to każdy obcinke walił na mnie czym to ja jade. Na parkingu to mozna było bilety sprzedawać za oglądanie. Raz mnie nawet panowie w białych czapkach zatrzymali bo jak potem powuiedzieli chcieli obejrzeć auto