Polonez 3d-zaginiony egzemplarz

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Oto, co dziś namierzyłem po moim prywatnym śledztwie . Stoi toto sobie w centrum Wrocławia i mnie denerwuje . Jest w idealnym stanie (może poza wznętrzem, które jest już lekko podniszczone)

On jest poprostu piękny

No a ja w Krakowie od 3 lat rozglądam sie za 3d i nie mogę znaleźć! A ten to na prawde jaki ma kolor bo na zdjęciu to jakiś kameleon wyszedł. Ciekawe dlaczego nie ma spojlera na tylnej klapie, podobno wszystkie 3d miały od początku? No i te kołpaki nie pasują, widziałbym tam chromowane dekle

Poldek jest srebrny. Najlepiej na jego widok zreagowała moja kobieta: "To jakiś tuning czy fabrycznie dali mu mniej drzwi?" Super to wyszło a oczy miała jak 5 zł.

To teraz mam pytanko czy to oryginalny lakier? Z którego jest roku (może patrzyłeś na szyby?) Bo jeżeli to orginał , to jest śliczniutki! Na fotkach wypatrzyłem też że ma oryginalny(?) mieszek przy lewarku, jeżeli tak to musi mieć malutki przebieg.

hmm..
czy wy dyskutujecie o tych trzech czerwonych IKSACH

No niestety Fotki są na interii i został właśnie przekroczony limit transferu Jeżeli ktoś ma miejsce na jakimś innym serwerze, gdzie nie ma takich jaj, to mogę te fotki podesłać mailem.

aha, to w takim razei przylaczam sie do podziwu:
o ja pierd $%$^...! skad to, jak to? zaj $@%^ sposcizna historii,
ahh ohhh uhh

"iksów" nie widzę, ale auto jest przednie. Blacharka była robiona, bez dwóch zdań, ale jest PIĘKNE!!!! Hmmm może uraze Adamusa, ale chyba ten wąski słupek jest ładniejszy

SerU - możesz podać nazwe ulicy albo określić bliżej gdzie to cudo stoi bo przyznam się nigdy nie widziałem czegoś takiego na żywo a nie trudno się domyślić że bardzo bym chciał

Też bym to cudo bliżej obejrzał

na forum ptk jeden z kolegów się przyznał że to jego auto, tylko nie wiem czy to prawda czy żart

Jojo to byłem ja i oczywiscie żartowałem

Cytat:
2003-11-11 22:32:42, Piter20 pisze:
Jojo to byłem ja i oczywiscie żartowałem

szkoda

o ja pitole -- jest przesliczny --- Ja chce ja chce ja chce

No z zewnatrz całkiem całkiem...

-----------------
--- Biały ---
ten zły admin

SerU, cholero jedna... miałeś narazie tych fitek tu nie umieszczać

Piekny!
Lakier oryginalny?? Spojlera z tylu brak, wg mnie klapa byla wymieniana.

SerU:
pogadaj z wlascicielem jak sie da i dowiedz sie jak najwiecej.

Pozdrowka
Adamus

Zapodac mu jakis fajny motorek i fruuuuu!!!

Cytat:
2003-11-12 07:49:55, Lava1 pisze:
SerU, cholero jedna... miałeś narazie tych fitek tu nie umieszczać

a co to jakaś tajemnica? Polonez chyba i tak nie jest na sprzedaż i nie sądzę że własciciel chciałby go sprzedać skoro jest w tak dobrym stanie. Tymbardziej że jeżeli zainwestował w blachę to bedzie nim śmigał