Jutro zaczyna sie lakierowanie!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Po trzech tygodniach cieżkiej pracy przy bobie jutro zostanie on pryśnięty podkładem i następnie lakierkiem niebieskim. Odbiór samego auta odbędzie się najdalej w środe i jak juz go poskładam postaram sie załatwić jakąś cyfrówke ( I TU PROŚBA DO LUDZI Z WROCKA!! CZY KTOŚ MÓGŁBY MI UŻYCZYĆ TAKOWEGO SPRZĘTU NA ZROBIENIE FOTEK??? ODWDZIĘCZE SIĘ JAKIMŚ TRUNKIEM NAPEWNO) i dam zdjęcia na forum.Pisze, bo chce się podzielić tą informacja która jest dla mnie bardzo DOBRĄ!!!!!!
Jeśli sz. p. moderatorzy uznają to za głupie, to prosze o usunięcie tego postu.

Pozdrawiam i życze Wam więcej takich szczęśliwych dni dla Was jak ten jest dla mnie!!!!!!!!!

Mysle że nawet koniu ma serce ( to komplement )

Pażdy z nas cieszyłsie jak dziecko jak skonczyl prawie kaszla wiec wg mnie to jest zrozumiałe jak najbardziej.
ps. Zapraszam do wyrazania opiniw nowym topicu o mojej furze .
foto w profilu

No erzet, mam nadzieje że w przyszłe wakacje przewieziesz mnie już sliczniutkim skończonym malanem, a nie całym w szpachli
pamietam jak mi wiało po łapach z dziury na radio

To nie jest dziura tylko klimatyzacja!!!!!! A na zime jest tam zaslepka i nie wieje!! A w szpachli to on byl dopiero teraz. To co bylo wtedy to byl pikus

erzet w niedziele moglibysmy sie spotkac albo ty bys podjechal to ci zrobie pare fotek bo pozyczylem aparat od kuzyna

Kurde, jak zobaczyłem auto to sie załamałem. Całe auto trzeba poprawiac, bo jest pełno rys w szpachli i nie ma sensu go malować skoro to bedzie widać. Termin odbioru przesunoł sie na przyszłą sobote.

pewnie sam przygotowałeś auto i nie za bardzo wyszło co ???

No nie wyszło, ale w sobote będe poprawiaał i mam nadzieje, że sobota za tydzień to juz ostateczny termin.

Środek już jest pomalowany!! Dzisiaj bedie malowany z zewnątrz i w sobote wyjazd na miatso. I w tym momencie ponawiam moje pytanko z tym aparatem. Czy ktoś będzie miał użyczyć??

Pozdrawiam

Super!

No i mam AUTO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Po półtora miesięcznej męczarni odzyskałem moje ukochane auto. Jutro jade do Slingera zrobić pare fot i jak je będe miał, to daje na forum i będziecie oceniac. Więcej info dam w osobnym poscie.
Pozdrawiam