MotoNews.pl

Odblask !

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Siemandero jestem LukerS mam zapyanie mam ATU + , wie ktoś czy można gdzieś dostać ten wielki odblask na tylną klape (czerwono-biało-czerwony) ? a i jeszcze jedno czy nie ma nigdzie żarówek pomarańczowych do bocznych kierónków ?

Odblask dostaniesz tutaj

204 zł to troche dużo... i jeszcze wysylka... zapytam jutro rano i dam odp czy by sie cos taniej nie dalo...

A zarowki powinienes dostac w kazdym sklepie motoryzacyjnym.

z żarówkami są poważne problemy- sam takich szukam
rozumiem że chodzi o te które miały taki pseudo-gwint (tzn coś takiego jak żarówki do lamp tylnich)
nic tylko jeździć i pytać pytać pytać..

Ja sie niedawno dowiadywalem o cene tego odblasku(blendy) do Car Plusa w Szczecinie. Fabryczna kosztowala ponad 300zl, ale byla rowniez podroba za 80zl. Mysle, ze do ATU PLUSA nie bylaby wiele drozsza.

No dzięki za pomoc z odblaskiem poszukam , a co do żaróweczek to właśnie chodzi mi o te z cokłem te małe do kierónków w błotnikach

W szczecińskim polmozbycie taki odblask do atu plus koszt około 380 zł. Ale uwaga: Atu plusy mają 2 rodzaje takich odblasków jeden rodzaj to te standardowe z plastikową czarną podłużną rączką do otwierania które mają prawie wszystkie atu plusy a drugi jest lepszy poniewaz jest on lepiej wyprofilowany i bardziej przylega do klapy bagażnika i rączke do otwierania tej klapy ma już wkomponowaną w ten tzw. odblask. Ten drugi rodzaj odblasków występował już w końcowej fazie produkcji Polonezów i jest znacznie lepszy od tego standardowego.

380 zl!! To taniej jest pojsc do blacharza i zrobic sobie czysta klape !!

dokładnie jak mi to powiedzieli , że 380 zł to myślałem, że może sie facet pomylił ale to tyle kosztuje więc dałem też sobie spokój z tym ::

[ wiadomość edytowana przez: -DLUGI- dnia 2004-07-12 21:25:24 ]

ktoś tu mówił że jest jakaś podróba za 80 zeta ???? hmmmm

Cytat:
2004-07-12 21:24:18, -DLUGI- pisze:
dokładnie jak mi to powiedzieli , że 380 zł to myślałem, że może sie facet pomylił ale to tyle kosztuje więc dałem też sobie spokój z tym ::

[ wiadomość edytowana przez: -DLUGI- dnia 2004-07-12 21:25:24 ]

To się nazywa blenda lub blęda jak kto woli i tyle kosztuje a podróbka za 80 zeta nie jest do plusa

Te za 80 byly wlasnie do plusa, a do caro za ok 60 zl

A gdzie je dostać

Ja wiem gdzie w Szczecinie. Zadzwon moze do tego sklepu (091)454 09 51 i spytaj goscia czy jest mozliwosc sprzedazy wysylkowej.

Mugen podaj mi ulice moze sam tam pojade z ciekawosci zobacze może coś dla siebie tam trafie

Alez prosze bardzo ul.Łabedzia 40/1 to jest przy skrzyzowanku Luczniczej i Krasinskiego taki maly pasaz sklepow.

ok dzieki.

Cala przyjemnosc po mojej stronie .

cóż za uprzejmość na forum - tylko brać przykład