Spotkanie - niedziela 23.11.03

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
kumpel dal mi cynk ze w niedziele o 9 pod tesco na kapelance jest spotkanie fiatow 125p. organizuje to jakis koles ktory potem chce jechac do lanckorony ale nie wiem po co bo kumpel tez nie wie. ponoc maja byc tez ladzianki. oczywiscie 126 tez mile widziane.
czy ktos bedzie reprezentowal f&f?? ja na pewno z tym ze na pewno nie bede jechal do tej lanckorony calej.
aha i kumpel nie wie dokladnie co to bedzie bo bedzie tam pierwszy raz wiec jak bedzie jakas lipa to nie krzyczcie na mnie )
ktos sie pojawi???????

Ja odpadam. Myslalem ze podjade na spotkanie 127 a tu kolosa zapowiedzieli i trzeba siąść nad książkami. Więc spotkanie 127 odpada i tym bardziej całodniowy zlocik kanciaka.
Ale wy mysle pojedziecie ?

koniu ty nad ksiazkami musimy o tym pogadachehe

no widze ze cos slabo z frekwencja bedzie. no ale trudno. moze ktos jeszcze sie zdecyduje????

na forum fso jest chyba taki temat rzucony. o 14 mają jechac do muzemu na wawrzynca. ja sie raczej wybiore.

no wlasnie jest nawet o tym napisane w watku o spotkaniu ze 127. urodziny kanta!!!! kanciarze nie dajcie plamy!!! misieq rino peyyoo reszta kanciarzy!!(koniu wiem ze nie mozesz - ale moze choc na chwilke????) ja tez jade na chwile do alwernii nie jade na bank. no wiec???
oczywiscie szanowni koledzy z klubu innymi autkami tez mile widziani!!!
nie dajmy plamy!!!

Ja bede

No to paru nas bedzie

ja też będę

jednak wieża mnie nie dobudziła

Bylem ....widzialem..fajny klimat jazdy przez miasto.......do alwerni pojechalismy i niestety musielismy z Michalem (czarny fiat 2300 ) wracac do obowiazkow w Krakowie.Adrian robil foty wiec pewnie pozniej beda na forum.

pozdr
B.

witam!

jestem swiezo po zlotach "urodziny kanciaka" i "127"

spotkania bardzo kameralne, ale za to dobrze integrujace
wartalo wstac tak wczesnie, zeby ogladnac kilka cudnych autek...

na deser kilka fotek,Tytuł strony

byłem w tym muzeum. stało tam troche przed nim kantów i lad. no i jeden f126(no chyba moj) naprawde super autka. usiadłem w tym fiaciku klasyku... ach ten klimat, ta kierownica ze srebrnym pierscienim w srodku... sporo maja skarpet i warszawianek no i pierwszy raz widziałem Beskida! suer autko.

na porannym spotkaniu z okazji urodzin kanciaka bylo kilka samochodzikow - fotki mounteza, potem ekipa pojechala do alwernii, ja musialem do domciu, i pozniej o 14 w muzeum. w muzeum naprawde fajne furki - kto nie byl niech sie wybierze - albo cos zorganizujmy i chodmy tam wieksza grupa. ktos bylby chetny??
ogolnie bylo bardzo milo, ut niewiele, za to fajna atmosfera.
pozdrowki