| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
kobartek Omega A 2,6i Caravan bydgoszcz | 2003-11-15 23:13:08 Witam,
to moj pierwszy post na tym forum. Pozdrowienia dla wszystkich. Wyczytalem w jakims watkua i podpowiadano mi juz, ze jesli za zegarem znajde kostke to prawdopodobnie bede mogl bez problemu wpiac tam display, ktorego nie mam. Z numeru VIN wynika ze moj model to 67 Omega A "GL" Caravan i jestem ciekawy czy da sie u mnie uruchomic ten gadzecik. Pytanie: jak sie dobrac do zegara? Jest jakas plyta czolowa na zaciski czy trzeba "pruc" wiekszy kawalek konsoli? Jeszcze jedno: za ile mozna na szrocie nabyc taki display w rozsadnej cenie? |
_Gepard_ LOB WETERAN Ognisty Rydwan Zeusa Centrum krainy uśmiechu | 2003-11-15 23:30:16 witam
jesli chodzi ci o ten zegarek ktory jest na srodku konsoli to on powinien sie wysunac jesli delikatnie podwazysz wkretakiem od dolu i od gory tak przynajmniej u mnie jest ale ja nie mam zegarka analogowego tylko wyswietlacz lcd i jest tam kostka i prawdopodobnie ty tez ja bedziesz mial ale moze nie byc wszystkich stykow potrzebnych do wyswietlania innych funkcji ale nie jestem dokladnie pewien pozdr. |