MotoNews.pl
12JEDZIE KTOS DZISIAJ Z WAWY DO LODZI NA WETERANa? (103602/27) - NT

JEDZIE KTOS DZISIAJ Z WAWY DO LODZI NA WETERANa?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jakbyco niech zadzwoni do mnie -chetnie sie zabiore
dziekowa!
506997888

Cytat:
2005-07-01 10:43:23, viertov pisze:
jakbyco niech zadzwoni do mnie -chetnie sie zabiore dziekowa! 506997888

beuehehe, dobre!

co za śmiech - kolega nie dosyć że KRZYCZY to prosi o to aby do niego dzwonić, więc prosze koledzy to zrobić a nie się śmiać mi tutaj

btw: ciekawe ile minuta rozmowy do niego kosztuje - 9 zł+VAT ?

ja nie jadę ale mogę mu dac samochód, nie wiem tylko czy będzie mu odpowiadał

dobre!

Ja jadę w poniedziałek z Poznania do Koszalina, ale jak kolega chce, to ja mogę pojechać już dziś i przez Warszawę i Łódź, skoro kolega chce. Już dzwonię...

fsoak..
nie wysilajcie sie za bardzo chlopcy
przepraszam kogos komu chcialem pomoc

Cytat:
2005-07-01 14:27:02, viertov pisze:
fsoak.. nie wysilajcie sie za bardzo chlopcy przepraszam kogos komu chcialem pomoc

A komu chciałes pomóc?

Cytat:
2005-07-01 14:27:02, viertov pisze:
fsoak.. nie wysilajcie sie za bardzo chlopcy przepraszam kogos komu chcialem pomoc

Ale że co?
rzucasz temat na forum "z kosmosu" nie wiadomo o co tak naprawdę chodzi i się nie dziw naszej reakcji

napisałbyś co to za impreza? gdzie, kiedy dokładnie się odbywa? czy ktoś sie wybiera itp itd

a tak napisałeś to w stylu "zadzwońcie do mnie 5* bo jadę tylko trzeba mnie zabrać"

Wydaje mi sie (bo mogę sie tylko domyślac) że chodzi o Moto Weteran Bazar, jednak w taki spsób się zapytałes że nawet gdyby ktoś jechał nie jestem pewien aby się zdecydował z Tobą jechac

A widzisz Momik bo ja odczytałem słowo "NA WETERANa" jako "NA STOPA"

to tak jak z moją "ekierką" a u was "zimnym łokciem"

no widzisz GDA Kolega jakby sie z tematem zaprezentowal w inny spsób to by nie było skojarzeń "jak to jest na weterana"

p.s. żimny łokieć już mi się znudził Twoja "ekierka" jest suuuuper!

Cytat:
2005-07-01 14:51:25, Momik pisze:
no widzisz GDA Kolega jakby sie z tematem zaprezentowal w inny spsób to by nie było skojarzeń "jak to jest na weterana"

A prosiłem, a nawet napisałem to w regulaminie forum żeby określać rzeczowo tytuł nowego wątku ale co tam lepiej klepać co przyjdzie w danej chwili na myśl - niech sie domyślają te FSiOki

ja sie domyslilem o co chodzi i to sie potwierdzilo. nawet, gdybym jechal do lodzi to i tak bym kolegi nie zabral, bo go nie znam i z obawy, ze trafie na jakiegos lorda V, wolalbym jechac sam i podrzucic jakas autostopowiczke. na przyklad do lasu.

ogoloną jakąś...

w rzeczy samej.

na głowie???

Cytat:
2005-07-01 15:12:01, paulus77 pisze:
na głowie???

kucyki ma na głowie

myslałem ze ogolona na głowie ... a kucyki gdzie indziej...