MotoNews.pl

MAJCHAL W TORUNIU I BYDGOSZCZY

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
Temat aktualny nie tylko dziś i jutro, więc mam nadzieję że szybko nie skończy w śmieciach. Ostatnimi czasy często bywam w w/w miastach z towarem więc pomyślałem ażeby zrobić go jako cykliczny.
A oto pierwsze info. Właśnie dowiedziałem się że jutro ( 9-03-2006 ) jadę do Torunia, a potem do Bydgoszczy do sklepów sieci "Piotr i Paweł". Czasu jakiś ogrom mieć nie będę, ale na spotkanie zawsze coś się znajdzię. Jeśli są ewentualnie chętne osoby na małe spotkanko to proszę dać znać na komórkę ( 502-467-626 ). Plan wygląda tak, że wyjeżdzam około 5:30-6:00 z Poznania, więc około 9:30 będę w Toruniu, około 11-11:30 w Bydgoszczy
Mam także pytanie: na co mam się przygotować w Toruniu w związku z ptasią grypą? Czy duże korki, jakie utrudnienia, czy trzeba mieć coś ponad standardowe wyposażenie samochodu itp?

jakbys byl w jankach k/ warszawy w tym sklepie kretynskiej nazwy (sory, choc sklepy sa calkiem spoko) to w bardzo bliskich okolicach masz jania i paganowa do odwiedzenia.

normalnie jest raczej... tylko korek widzialem w na wylocie na W-we

co do grypy to sie nie boj - na wylocie z miasta sa piaskownice odkazajace

kurcze 9.30 to wczesna bardzo pora....

Niech ja tylko urlop dostane w koncu to sie moge spocić codziennie . Tymczasem pracuje 8-18 wiec...

Nie bój nic, nie musisz mieć kombinezonu i maski w aucie. Wpuszczą Cię bez problemu. Dziś akurat nocuje pod Toruniem i nie wiem czy dam radę być o 9.30 w okolicach Piotra i Pawła, ale postaram się odezwać.

zaraz wyjdzie moja złośliwa natura...
czy takie pytania, rozważania, dyskusje, umawianie się na spoty nie powinno mieć miejsc w wątku regionalnym?

bo mi to wygląda na robienie bałaganu na forum, co jest mamy równych i równiejszych? gdzie jest ten co robi zwykle porządek z takimi wątkami

pozdrawiam
kroolik złośliwiec

Cytat:
2006-03-08 21:43:50, Kroolik pisze:
zaraz wyjdzie moja złośliwa natura... czy takie pytania, rozważania, dyskusje, umawianie się na spoty nie powinno mieć miejsc w wątku regionalnym? bo mi to wygląda na robienie bałaganu na forum, co jest mamy równych i równiejszych? gdzie jest ten co robi zwykle porządek z takimi wątkami pozdrawiam kroolik złośliwiec

Masz rację jesteś złośliwy, ale to już wszyscy wiedzą. Jeśli chodzi o porządek to mało jest tematów o dziwnej przynależności? Ponadto to forum ogólne, czyli o wszystkim, a to nie jest temat dotyczący spotu, tylko wyjazdu największego z klubowiczów w Polskę i spotkania się z jego fanami rozdania autografów itp. Wiem, że ty nie masz tej możności, ale jak bardzo byś chciał tego doświadczyć to zapraszam do auta
A ponadto sprawa jak widać jest na tyle ekspresowa że to już za kilka godzin, i w tym miejscu jest lepiej widoczna. Mało bywam na innych imprezach klubowych to staram się wykorzystać choć taką okazję. Jak nie wyjdzie to trudno, a jak wyjdzie to miło
Policz do 10 a będzie wszystko dobrze Może kielicha? Jeśli tak to wpadnij w starych butach

[ wiadomość edytowana przez: MAJCHAL dnia 2006-03-08 21:54:46 ]

Cytat:
2006-03-08 21:49:42, MAJCHAL pisze:
Masz rację jesteś złośliwy, ale to już wszyscy wiedzą. Jeśli chodzi o porządek to mało jest tematów o dziwnej przynależności. A ponadto słowo wyjasnienia dla tych co nie mają co robić i się czepiają: sprawa jak widać jest na tyle ekspresowa że to już za kilka godzin, i w tym miejscu jest lepiej widoczna. Policz do 10 a będzie wszystko dobrze

przemilcze

Cytat:
2006-03-08 22:01:14, Kroolik pisze:
przemilcze

W Toruniu największe korki są na wylocie na Warszawkę. Starówka i centrum przejezdne jedynie organizacja ruchu się zmieniła. Nie polecisz bulwarem bo zamkły jest. Przy Polchemie (wylot na Bydgoszcz) tez powinno być w miarę luźno.
Pozdrawiam.

Cytat:
2006-03-08 23:45:31, wladimir pisze:
W Toruniu największe korki są na wylocie na Warszawkę. Starówka i centrum przejezdne jedynie organizacja ruchu się zmieniła. Nie polecisz bulwarem bo zamkły jest. Przy Polchemie (wylot na Bydgoszcz) tez powinno być w miarę luźno. Pozdrawiam.

Dzięki za cynka

Udało mi się odbyć malutkiego spota z Majchalem pod toruńskim Piotrem i Pawłem. Pogadaliśmy chwilę, dostałem PREZENT i rozjechaliśmy się w różne strony.
Dzięki MAJCHAL !