Kontrolki się nie swiecą!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mam problem. po przekręceniu kluczyka w stacyjce powinny się zapalić kontrolki ladowania i od oleju a nic sie nie swieci, ale wszystko dziala odpala bez problemu i nie jest to wina zarowek bo w poprzednich zegarach tez tak i mialem i po zmiane tez jest to samo

sprawdz styki kostek instalacji, czesto zdarza sie tak ze cos tam nie laczy, przekrec kluczyk i poruszaj kostka

Mój qmpel tak miał tylko i kontrolki i stopy i światłą wogóle nie świeciły. Tak jak Samael pisał poruszaj kostką, otwórz bagażnik sprawdź tam styki przeczysc jak by były zaśniedziane. Elektryka w maluchu to dla mnie czare, ale kumplowi to pomogło

mi kiedys na tarsie do poznania zgineły wszystkie kontrolki łacznie ze wskaźnikiem poziomu paliwa. okazało sie ze jak porusząłem bezpiecznikami to wszystko wracało do nbormy. teraz mam tak ze swiatałmi mijania.jak pukne to sie swiaca ehhe
ale to tylko kaszalot nie

Poruszaj puszką bezpieczników oraz zobacz czy wszystkie kabelki dobrze się stykają.Najlepiej wymień puszkę na nową.Ja tak zrobiłem i nie mam żadnych problemów.A wcześniej raz mi się zdarzyło tak jak tobie.

a jak bys zakladal nowa skrzynke bezpiecznikow, to zapodaj z bisa, fajna rzecz