Turbninka kowalskiego do malca !!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
wie ktos moze jakis jest link do strony z turbinka kowalskeigo ? albo gdzie mozna takową kupic z wyjatkiem allegro ?misiek002@wp.pl

[ wiadomość edytowana przez: misiek002 dnia 2003-11-24 22:50:33 ]

zajrzyj na następną (drugą) - 2-gą stronę forum....

ludzie opanujcie sie... ta turbinka to gówno, a wy sie z uporem maniaka nią podniecacie... chyba zaczne nimi chandlować....

No ale to jest TURBINKA!!!!!!!! Nie znacie cie!!!!!!!!!! Przecież ona daje conajmniej z 20 wołów mechanicznych więcej!!

zamontuj 2 to bedziesz miał bi-turbo
żałosne

Cytat:
2003-11-24 23:55:09, erzet_ef pisze:
No ale to jest TURBINKA

jaka tam turbinka, dopiero teraz zauważyłem, że chodzi o TURBNINKĘ!!!!!! zwracam honor

Cytat:
2003-11-25 00:07:29, widynek pisze:

jaka tam turbinka, dopiero teraz zauważyłem, że chodzi o TURBNINKĘ!!!!!! zwracam honor

czyli Turbo-Ninka? Fajnie, bo Turbo-Nina to juz starszy model, ale jezeli ta Ninka ladna i ma wiecej niz 16 lat to moge sie nia zajac

AA, jeszce jedno- czy to model z automatycznym ssaniem?

Sorki ale jestem na antybiotyku a z okazji urodzin siostry lyknalem sobei troche winka i smieszy mnei ta TurbNinka

Jeśli już wchodzimy do tej uni to ta nazwa powinna się amienić na "Turbinka Cołalskiego" Takie tłumaczenie na inglisz, jak bedziemy je eksportować do innych country. Tylko cza jeszcze odpowiednio cenke podbić, bo to przecież jest tak popularne że hoho!!!!

chlopaki ale karzdy w silniku ma co chceja tez mam turbinke i nie czyje sie gorszt od innych kolega sie tylko spytal a wy na niego najezdzacie moze mu nie chodzi o moc ja zalorzylem bo jest lepsze spalanie mniejsze prawdopodowienstwo spalania stukowego i wcale mi nie chodzi o moc

Cytat:
2003-11-25 13:07:27, rabbit pisze:
chlopaki ale karzdy w silniku ma co chceja tez mam turbinke i nie czyje sie gorszt od innych kolega sie tylko spytal a wy na niego najezdzacie moze mu nie chodzi o moc ja zalorzylem bo jest lepsze spalanie mniejsze prawdopodowienstwo spalania stukowego i wcale mi nie chodzi o moc

w ksiazce 'poprawa ekonomicznosci i dynamiki samochodow osobowych' masz to ladnie opisane. a efekty o ktorych piszesz pewnie wynikaja ze zwiekszenia pojemnosci ukladu dolotowego.