Gasnie 126

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
co jest?!? jak spokojnie sobie hamuje jest ok ale jak zachamuje ostro to gasnie (oczywiscie jak jade na luzie), dysza wolnych obrotow ok zaplon ustawiony, co moze z nim sie dziac?

Co gaśnie może by tak napisać w temacie ? to nie jest forum które dotyczy tylko malucha

[ wiadomość edytowana przez: koniu dnia 2003-11-27 20:49:11 ]

ogólnie rzecz biorąc to na 200% gaźnik
u mnie objawy przeszły po zmianie pływaka dysz ustawieniu poziomu paliwa wymianie podkładki i uszczelek

pewnie to gaźnik, ale ja na wszelki wypadek napiszę, że u mnie ciut podobne objawy występowały przy zaśniedziałej klemie.. brakowało mu prądu i zanikała iskra

a moze to byc wina starej pompki paliwa?, chodzi mi o to ze np. na wolnych obrotach niewydala, czy moze to miec cos wspolnego. Oczywiscie nie wykluczam gaznika

Na 300% gaźnik!!

Cytat:
2003-11-27 20:43:02, and79 pisze:
a moze to byc wina starej pompki paliwa?, chodzi mi o to ze np. na wolnych obrotach niewydala, czy moze to miec cos wspolnego. Oczywiscie nie wykluczam gaznika

wydajność pompki spada wraz z obrotami (oczywiście nie od samego początku), więc to raczej odpada

Cytat:
2003-11-27 20:29:59, and79 pisze:
co jest?!? jak spokojnie sobie hamuje jest ok ale jak zachamuje ostro to gasnie (oczywiscie jak jade na luzie), dysza wolnych obrotow ok zaplon ustawiony, co moze z nim sie dziac?

Co gaśnie może by tak napisać w temacie ? to nie jest forum które dotyczy tylko malucha

[ wiadomość edytowana przez: koniu dnia 2003-11-27 20:49:11 ]

to gaźnik na 1000%, mialem dokladnie to samo!!! gasl przy hamowaniu...musialem wymienic gaznik bo z tym juz sie nic nie dalo zrobic..kupilem po regeneracji i jest OK..