Zapomniane fiaty 127...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
No wiec dziś wypatrzyłem na osiedlu obok dwa fiaty 127 zapomniane przez właścicieli postaram sie zrobić i m zdjęcia i później je tu wrzucić...szkoda bo 127 można fajnie zrobić gdybym niemiał malca pewnie bym szukał właścicieli tych 127 w celu kupna

witam ja mam 127 do sprzedania

Yankee a gdzie stoja te dwa fiaciki 127?? na kurdwanowie moze?? daj znac........

Na kozłówce (kozłówku jakoś niewiem jak odmienić )

a jakie to 127? Mk I z silnikiem 903ccm? czy Mk II z silniorem 1050?

Nie przyglądałem sie im dokładnie....postaram sie wrzucić ich fotki jakoś tylko nieiwm czy w tym tyg zdobęde aparat wiec nie powiem ci jakie to 127 bo niemam pojęcia

Cytat:
2003-11-26 18:17:25, KN2L pisze:
witam ja mam 127 do sprzedania

Kurcze, też mi się podobaja 127-mki. Widziałem kilka fajnie zrobionych to wyglądały jak takie małe SPORTOWE COUPE, tylko większość dzisiejszych egzemplarzy jest mocno zajeżdżonych no i ta fiatowska blacha "KN2L" może powiesz coś więcej o swojej ofercie- stan fury, przebieg(o ile to możliwe), orientacyjna cena!! Jestem ciekaw po ile stoją teraz te furki!!

bry
pomimo tego ze jestem z rzeszowa chetnie bym sie przyczail na te 127ki sam jezdze 127 i szukam caly czas czesci i siodemek jezdzacych i nie tylko

pozdrawiam daj zac jak mozesz gdzie one w kraku sa

siemka moje 127 do sprzedania jest po remoncie blachy ale niedokładnym i to było złożone ja to przejołem i rozebrałem żeby wyremontować ale się nieudało silnik po remoncie a gowica planowana miało szybko jeździć tylko trzeba ją odebrać cena bolidu 900 pln.jest to model mk 1. przypominam że autko jest rozebrane.pozdrawiam

Dowiedz sie jak najszybciec co to za modele jesli to mk1 to jesli mozesz poszukaj wlasciciela i pytaj czy jest do sprzedania, bo w tedy bym reflektowal.
Mam 127 juz 4 lata i nie zamienil bym go na inny samochod. Poprostu cudowne samochody, may duzy samochod <
Bagaznik o kilka litrow mniejszy niz w Fiacie brava. Dokladnie 362 lity <
Dobrze wyregulowany pali w okolicach 5/100 i ma cakiem ladnego kopa.

Jesli mozesz dowiedz sie czegos do piatkowego popoludnia i daj info na forum, przejechal bym sie tam w sobote z rana

jesli sie nie myle to znam te dwa fiaty 127 z kozlowka, jeden jest czerwony a drugi ciemno-granatowy lub czarny tak? jesli tak to sa to auta o ktorych myslalem zeby kupic ale w 1999roku bylem wtedy na kozlowku ogladac takie dwa auta..... ten czerwony pamietam mial taka sobie blache,czarne felgi od cc, i nie wchodzily biegi.... a ten granatowy to byl zlom straszliwy, magazyn czesci jedynie, facio w 1999 chcial za nie o ile dobrze pamietam 1200 zeta, jesli do tej pory ich nie sprzedal i dalej stoja w tym samym miejscu to za dobrze nie wygladaja chyba

o !! nawet mam zdjecie tych 127 z kozlowka zrobione w 1999 roku..... {wtedy robilem fotki kazdemu 127 128 itp jakie widzialem... poczatek pasji}vide moj profil, ostatnie zdjecie

ps Yankee napisz czy to te 127....

[ wiadomość edytowana przez: Bart128 dnia 2003-11-27 08:49:19 ]

Yankee mozesz podac dokladnie ulice gdzie to jest? Bo podana lokalizacja jest dosc obszerna i moglbym miec klopoty ze znalezieniem!
Bo chcialbym sie tam wybrac i ogladnac co z nich jeszcze zostalo i czy do czegokoliwiek sie nadaja!

Bart128 to chyba nie te jeden jest biały/kremowy coś takiego a drugi chyba granatowy już zapomniałem kolorek.. niestety ja niedam rady w piątek niczego sie dowiedzieć bo cały dzień jestem w szkole tzn.. od 6 do 17 a później na andrzejki wybijam a stoją na parkingu przy ulicy "Na kozłówce" taka jest nazwa na mapie krakowa. jak jedziesz od strony ulicy Nowosądeckiej to stoją po prawej stronie (nie obok siebie) jest to parking przed lotkiem mam nadzieje że trafisz pozdro