MotoNews.pl
1 Komp lpg umarl..jaki kupic w zamian? (195105/26) - NT

Komp lpg umarl..jaki kupic w zamian?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak w tytule..po 8 latach centralka lpg tec99 tartarini poszla sie kochac..moge oczywiscie kupic druga taka za 400zl ale od zawsze nie znosilem tej centralki..czy ktos moglby polecic jakis stabilnie dzialajacy komputerek do ktorego soft i interfejs do programowania jest jakos latwo dostepny?

chodzi o standardowy sterownik do IIgen..nie musi miec czujnika temp..zanabylbym na alledrogo ale nie wiem jaki wybrac

Cytat:
2007-09-15 21:54:33, qbaj pisze:
jak w tytule..po 8 latach centralka lpg tec99 tartarini poszla sie kochac..moge oczywiscie kupic druga taka za 400zl ale od zawsze nie znosilem tej centralki..czy ktos moglby polecic jakis stabilnie dzialajacy komputerek do ktorego soft i interfejs do programowania jest jakos latwo dostepny? chodzi o standardowy sterownik do IIgen..nie musi miec czujnika temp..zanabylbym na alledrogo ale nie wiem jaki wybrac

chcesz to mogę Ci oddać za czteropak centralkę elpigaz nicolaus z wiązką i co tam jeszcze znajdę - wyjąłem z mojego auta - wstawiłem sekwencję

dzieki za propozycje..jednak na klubowiczow mozna liczyc..post nieaktualny udalo sie reanimowac stary komp..jedna sciezka poszla sie kochac..ale juz git..jednak na trzezwo sie nie udalo..dopiero wsparcie % pomoglo

Cytat:
2007-09-16 00:30:56, qbaj pisze:
dzieki za propozycje..jednak na klubowiczow mozna liczyc..post nieaktualny udalo sie reanimowac stary komp..jedna sciezka poszla sie kochac..ale juz git..jednak na trzezwo sie nie udalo..dopiero wsparcie % pomoglo

% zawsze wyostrzają wzrok

Cytat:
2007-09-16 00:30:56, qbaj pisze:

Jakie były objawy ?