Podswietlenie klamek

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
widzialem jakis czas temu kanta(pf125)ktory mial podswietlone klamki na niebieskoi tak sobie dumam zrobic czy nie?ciekawe cz tez wiocha?coz myslicie chlopaki,jak by to wygladalo?a moze juz mi odbija?

Powiem szczerze że ja takiego jeszcze nie widziałem ale pomysł jest jak najbardziej nieprzeciętny!! Myśle że wiochą tego nazwać napewno nie można tego nazwać. Myśle że wyglądało by to raczej rewelacyjnie!! Ja bym proponował jednak kolor czerwony.

Ja sobie będę robić tylko nie wiem czy na niebiesko czy na czerwono, jestem zboczony na punkcie podświetlania i bardzo mi sie podoba

A możesz zdradzić w jakich sytuacjach będzie się ono zaświecać? Razem ze światłami czy jak?

hmm....na kancie wygladalo za...scieale moze nie na niebiesko a na czerwono?albo z opcja dwuch kolorow,przelanczanych na zmiane?no i chyba razem ze swiatlami,albo na sosbnym zalaczniku(w celu unikniecia kontaktu z pojazdami z podswietlanym dachem)

pomysł zaje.... i wg mnie na przełączniku bedzie praktyczniejsze

Cytat:
jestem zboczony na punkcie podświetlania i bardzo mi sie podoba

Nie Ty jeden Wodzu nie Ty jeden

A wiecie jak zarąbiście wyglądają ultra diody wrzucone w wentylatory(chodzi mi o nawiewy powietrza na kokpicie) Kumpel ma takie w fordzie!Normalnie fuull wypas

JA MAM POMYSL NA PODSWIETLANIE ALE ZDRADZE JAK ZROBIE TO FOTKE POKARZE (MUSZE TO OPATENTOWAC)

Cytat:
2003-11-24 22:10:08, Alan28 pisze:
hmm....na kancie wygladalo za...scieale moze nie na niebiesko a na czerwono?albo z opcja dwuch kolorow,przelanczanych na zmiane?no i chyba razem ze swiatlami,albo na sosbnym zalaczniku(w celu unikniecia kontaktu z pojazdami z podswietlanym dachem)

Jeżeli masz centralny to może zaświecałyby się przy otwarciu a gasiły przy zamknięciu lub przekręceniu kluczyka w stacyjce.

Widze ze z Was Wielcy elektronicy a kto mi zrobi te wszystkie bajery. Będę mieć pilot do auta jak do samochodu zdalnie sterowanego drzwi otwierane odpalanie auta bagażnik podświetlenia SUPER

Powiem Wam, że wygląda to zajefajnie bo znam kogoś, kto ma zrobione podświetlenie na czerwono i jest git Pomysł z wentylatorem też ciekawy A podłączenie to raczej prosta sprawa...

No prosta ale jak pomyślę sobie że jeszcze więcej kabli będzie w drzwiach to boję się że po otwarciu moje zawiasy powiedzą PAS

dzisiaj robilem proby i.....hmm......trozke kichamusze poszukac lepszych diod)ale dam rade

Ja też może sobie zrobię takie cudo ale najpierw chciałem zmienić klamki na plusowe ale na szrocie nie ma a w sklepie cena mnie troszkę załamała.

dzisiaj stracilem 8godzin na proby(godzine na zaciemnienie garazu)i......efekt jest.....do DUPY.jesli chodzi o mnie temat klamek uwazam za zamkniety(dalem sobie spokoj)

zebyz mienic klamki na plusowe to trzeba sobie i wkladki zmienic

i stacyjke zeby bylo wsio na jeden kluczyk

Cytat:
2003-11-27 21:52:05, trombocyt pisze:

Wiem ale cały komplet - klamka + wkłądka kosztuje 14 zeta

klamka za 14zeta a ty nazekasz?i to z zamkiem?kup mi komplet

Cytat:
2003-11-28 09:30:58, bandzior pisze:
Cytat:
2003-11-27 21:52:05, trombocyt pisze: