21.03.2004 - Kraków. Zapraszamy na zajezdnię !

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
21 marca (niedziela) godz. 14:00 na ul. Lublańskiej STATOIL jest zbiórka wszystkich FSO - maniaków. Później przejeżdżamy na zajezdnię MPK Czyżyny, by pokręcić się po niej w miłej atmosferze i tumanch kurzu . Serdecznie zapraszamy. FSO Motoklub Polska zadbała o to by każdy z uczestników otrzymał drobny gadżet na pamiątkę.

hmmm...
dzien wagarowicza a wiec cooll ja oczywiscie nie bede bo do KrK mam jakies 400km

Vyzn-R,czy to Twoje Lipno to to koło Leszna?
Pozdrawiam

to to kolo Torunia

no to moze ja sie pojawie u was?
chociaz mam skrzynie na wykonczeniu,juz ostatnio mnie widynek holowal,ale moze jeszcze jeden boj wytrzyma

no ja tez sie moze poajwie ale na bank nie bede startowal bo oponki sa niestety na wykonczeniu. uzywane zimowki przejechaly cala zime i do tego dwa kreciolki zimowe na zajezdni bez sniegu ( to wlasnie dalo w dupe oponkom) i dwa zimowe..... na lodzie ) jakos nie bylo dane kreciolka prawdziwie zimowego tzn sniegowego w tym roku zrealizowac, od razu robil sie lod.

puchaty no dla mnie nigdy nie masz czasu!!! ))))

no wlasnie bede mial czas wez pod uwage ze to jest po godzinie 14 to juz powinienem byc po pracy

Ja bym chetnie wpadl na zajezdnie..ale na 14 jade na obiad do babci..ale moze jak bede wracal 142 i zobacze ze ktos jest jeszcze to podbije...bo oczywiscie kant dalej grzeje miejsce pod blokiem pozdroowka Mariusz

I`ll be there...

Przyjeżdżajcie ! ... nie musicie jeździć. W końcu musi ktoś pokibicować