Dobry zakup!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dziś udało mi się wyrwać dwie zimóweczki Kormoran Winter 185/70/13 w stanie idealnym 2 miesiące jeździły w....... Ladnej u jakiegoś kolesia a ja je przeszczepię do mojej Lajdaczki teraz to śniegi są mi nie straszne (pod warunkiem że dokupię jeszcze dwie ) cena nie była wysoka bo......... 80zł/dwie sztuki obym jeszcze trafił dwie sztuki w takiej cenie i po opadach śniegu jadę szaleć i szkolić technikę jazdy!!!!

Kornat - za takie pieniądze - takie oponki- niezły strzał - miałes farta
Je tez juz nie moge doczekac się sniegu- choć przed chwila wpadłem nieźle w oslizg bo w krakowie zamarza powoli mgła...
Slisko miejscami jak cholera
Paweł

gratuluje. w Lodzi tez podmarza, wiec uwazac...
ja zrobilem reczny na zylete i dzisiejszy dzien uczcilem uroczystym kreciolkiem

Panowie spokojnie czy ja dobrze czytam, narzekacie że jest ślisko???? Mając auto tylnonapędowe należy się cieszyć że bez wiekszego wysiłku (przynajmniej dla auta) można pojechać bokiem jak ja to luuuuuuuuuuubbbbbbbiiiiiiiiiiiiięęęęęęęęę!!!!!!!

Hehe - ja wpadłem w poslizg Skodą - żadna przyjemność
Ale...jutro cały dzień z ładzianką przede mną bo skodzina idzie znowu do naprawy(niech ją szlag) i będem się slizgał na starych D124 tylnym napędem
Paweł

No teraz już lepiej tylko ostrożnie jeśli będziesz się ślizgał w ruchu ulicznym bo lada jadąca bokiem zajmuje oba pasy

kto powiedzuial, ze nie lubi?! ja juz sie nie moge doczekac porzadnej stluczydupy na jezdni... jakos po duzych opadach sniegu lepiej sie po Lodzi jezdzi. Mniejszy ruch... jakos ulice rowniejsze.....

szkoda tylko że debili nie brakuje tak czy siak.
Swoją drogą ciekaw jestem jak będzie mnie się ruszało na śliskim z nadmiarem mocy aż się boję że zimówki nie wystarczą i łańcuchy przywdzieje

Cytat:
2003-12-05 01:15:49, dobry pisze:
szkoda tylko że debili nie brakuje tak czy siak.
Swoją drogą ciekaw jestem jak będzie mnie się ruszało na śliskim z nadmiarem mocy aż się boję że zimówki nie wystarczą i łańcuchy przywdzieje

e, no chyba az tak nie posypie... ostatnio porzadne sniezyce jakos Lodz omijaly...
jakby co, to dzwon... ja moim niedoborem (raczej) mocy prawie sie nie slizgam
aczkolwiek lancuchy woze w sezonie

gratuluje zakupu
szkoda tylko ze nie 175/70 ale jest ok!
ostatnio muj sorek widzial jak biore 90 stopni z poslizgiem, ale zdziwil.heh pozdrawiam

A tak na margiesie: Nie ma ktorys z Was do odsprzedania zimoweczek jeszcze w dobrym stanie.Bo na nowe mnie obecnie nie stac. A od Klubowicza to bym przynajmniej wiedzial co kupuje...
Pozdrawiam