W grudniowym "GT"

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Skany autek z kręgu zainteresowań F&F. Zielony K-Shell 3 strony + jedna powiększona (małe literki), inny dziwny Malec (Viper), i złoty Kant - całkiem niezły jak na "plastika"

Wszystko jest do ściągnięcia >> TUTAJ <<.

viper, ogolnei tragedia, przod jak ze starje renault 5..szkoda gadac..Ale troche mam mieszane uczucia do tego Green'a, niby mega plastikos, a przeciez sie takich brzydze..a ten mnie tak nie odrzuca, kurde nie wiem co ale cos w nim jest ze nie wywouje u mnie wymiotow moze to te bialo czerwone lampy

zielony jest ok ale viper przesadził......nic to ja po prostu poszedlbym w silnik i chamulce i zawieche, ale karzda droga jest dobra...w przyszłości swap???to rokuje dobrze.

a kancik ok

zielony bylby ok gdyby nie tak bezsensowne dodatki jak wloty na przedniej masce.tak jakby ktos mogl sie nabrac ze tam jest silnik

Zielony jest fajny podoba mi sie ciekawe są światła

Bez kitu... nie wiem co wam sie w tym zielonym malcu podoba.. Może się nie znam ale jak dla mnie to jest on tylko dokładnie zrobiony... pozatym jest to tandeta... naćkane jak najwięcej mozna... Jedyniewnetrze ładne... Brawa dla własciciela za dokładność,ale za gust to chyba nie-kończe już bo o gustach się nie mówi

Może się czepiam ale w tym zielonym to przy takich przeróbkach blacharskich zostawienie tych plastikowych dokładek na drzwiach i nadkolach jest porażką

Viper to porażka grubymi nićmi szyta ...i nie porównywac tego badzidewia do Renówki !

Zielony ogólnie jest ok (z wyjątkiem wlotów na masce i listew po bokach) natomiast ten Viper ma fajny pomysł z tylna klapa ale reszta to padaka.

Viper

Silnik: Sportowy tlumik
hihihihi
hahahaha

mi sie osobiscie podobaja te fele z poldka w maluchu ale ten viper to straszna porazka

Cytat:
2003-12-02 00:31:53, Race_D pisze:
Skany autek z kręgu zainteresowań F&F. Zielony K-Shell 3 strony Wszystko jest do ściągnięcia >> TUTAJ <<.

Ten zielony malec byl dzisiaj na spotkaniu Grupy Warszawskiej jako jedna z 5 dziewiecsetek. W GT zdaje sie stoi, ze ma jeszcze silnik 650, ale dzisiaj na spocie widzialem juz w nim 900. Zreszta to jest ten sam malar co na zdjeciach ze zlotu Centomanii z kwietnia

Tylko że wczoraj ten zielony zapodał stalowe felgi i do nich tragiczne kołpaki. Te koła z tymi szytskimi spojlerami dawały książkowy przykład wiejskiego tuningu bo na tych alusach to jeszcze może być.

900 ?? No brawo! Ale szkoda że JEDYNIE 900.

O masz - teraz 900 to JEDYNIE??? Kurcze - niedlugo ktos powie:
"Mielismy spotkanie grupy regionalnej - przyjechalo kilkanascie 1.1 oraz kilka 1.4T. No i oczywiscie Kowalski swoim malarem 2.0biT. Troche porozmawialismy i doszlismy do wniosku, ze trzeba zbudowac cos co jezdzi, a nie tacza sie..."

Kurcze - co sie z ludzmi porobilo... Kiedys czlowek dostal talon na malucha i skakal ze szczescia ze ma rodzinny samochod. A teraz - bleee - JEDYNIE 900.....

Cytat:
2003-12-04 21:52:19, Zuraw pisze:
O masz - teraz 900 to JEDYNIE??? Kurcze - niedlugo ktos powie:
"Mielismy spotkanie grupy regionalnej - przyjechalo kilkanascie 1.1 oraz kilka 1.4T. No i oczywiscie Kowalski swoim malarem 2.0biT. Troche porozmawialismy i doszlismy do wniosku, ze trzeba zbudowac cos co jezdzi, a nie tacza sie..."

Kurcze - co sie z ludzmi porobilo... Kiedys czlowek dostal talon na malucha i skakal ze szczescia ze ma rodzinny samochod. A teraz - bleee - JEDYNIE 900.....

no cooo... my chcemy malucha 6,2L brabus biturbo V12 NX system To bedzie jezdzic a nie turlac sie

Chciałeś powiedzieć bedzie latać hehe ale faktem jest że teraz jak ktoś wkłada 900 to nic nadzwyczajnego...coraz wiecej tego

łooohohoho.. odrazu latac... wtedy dopiero bedzie mozna normalnie poruszac sie do latanie to jeszcze daleko