Książki i materiały o rajdach i wyścigach samochodowych

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,
Poszukuję wszelkich książek, czasopism, relacji z rajdów, wyników, materiałów informacyjnych itp. dotyczących tematyki rajdów i wyścigów samochodowych w Polsce (od dawien dawna do teraźniejszych czasów). Liczę na pomoc w tym temacie bo jestem na serio w potrzebie – gwarantuje zimne piwka dla pomocnych osób oraz zwrot wszystkiego co pożyczyłem

Cytat:
2003-10-14 20:03:03, Rekin7 pisze:
Witam,
Poszukuję wszelkich książek, czasopism, relacji z rajdów, wyników, materiałów informacyjnych itp. dotyczących tematyki rajdów i wyścigów samochodowych w Polsce (od dawien dawna do teraźniejszych czasów). Liczę na pomoc w tym temacie bo jestem na serio w potrzebie – gwarantuje zimne piwka dla pomocnych osób oraz zwrot wszystkiego co pożyczyłem

no ja mam rekinku taką lekturkę "Pędzą samochody, mijają lata 1918-1998" kupiłem ją na rajdzie Krakowskim w 1999r. jak coś to daj znać czy Cię to intedesuje, to wezmę ją od Guliwera

Dzięki Gadzio
Tą książkę już mam - "Pędzą samochody, mijają lata 1908-1998" Jerzy Lis.
Jakby ktoś coś jeszcze, gdzieś miał...

Pawła_kraków już wypytałem ))

Rekin, szukasz jakiś konkretnych informacji???

w przejściu podziemnym na dworcu głównym (od strony dworca wschodniego, czyli ulica topolowa/bosacka) na stoisku z używanymi książkami widziałem kilka takich pozycji.

Cytat:
2003-10-14 22:20:23, Konrad_P pisze:
Rekin, szukasz jakiś konkretnych informacji???

Szukam wszystkiego co jest z tą tematyką związane

A co konkretów to przydałoby się np. "Welkie ściganie"

Cytat:
2003-10-14 22:50:41, widynek pisze:
w przejściu podziemnym na dworcu głównym (od strony dworca wschodniego, czyli ulica topolowa/bosacka) na stoisku z używanymi książkami widziałem kilka takich pozycji.

Dzięki sprawdzę co tam mają

wielkie ściganie jest na 100 a przynajmniej było

Dzięki Widynek!
Byłem tam wykupiłem wszystko co było (ok 10 sztuk) ale wielkiego ścigania nie mieli poluje na wszystkie roczniki (95-2001) Jakby ktoś to miał takie książki lub wiedział gdzie są lub w której bibliotece mogę je dostać to proszę o info

hej nie bede zakladal nowego watku wiec naopisze tutaj...jezeli znacie jakies stronki dotyczace rajdow w polsce a szczegolnie ich historii, kierowcow ktorzy dawniej jezdzili itd itd to prosilbym zebyscie podali linki z gory dzieki

Mam na zbyciu "moje rajdy" , "szybkosc bezpieczna" (stare wydanie) i jeszcze cos sie znajdzie.Cena -dogadamy sie

Cytat:
2003-10-24 11:18:11, Phornax pisze:
Mam na zbyciu "moje rajdy" , "szybkosc bezpieczna" (stare wydanie) i jeszcze cos sie znajdzie.Cena -dogadamy sie

Szybkość bezpieczną mam już od dawna a moje rajdy Zasady kupiłem wczoraj

ale dzięki

Pzdr

Na Łada Klub Polska (www.clublada.of.pl) jest ksiązka w pdf
pt. Sportowa Jazda Samochodem - dzial inne/literatura

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=18003943

Rekin, chociaz nie mam na sprzedaz, to Ci moge pozyczyc mnóstwo auto-sportow (chyba od pierwszego numeru, mam prawie wszystkie), rajdy-wyscigi w segregatorze z 2001, kaseta vhs z sezonu 98, i bardzo fajna ksiazke Zasady "samochod, rajd, przygoda" (sam ja przeczytalem )

Cytat:
2003-12-02 23:20:13, Kavon_jr pisze:
Rekin, chociaz nie mam na sprzedaz, to Ci moge pozyczyc mnóstwo auto-sportow (chyba od pierwszego numeru, mam prawie wszystkie), rajdy-wyscigi w segregatorze z 2001, kaseta vhs z sezonu 98, i bardzo fajna ksiazke Zasady "samochod, rajd, przygoda" (sam ja przeczytalem )

Dzięk i, już raczej zgromadziłem większość materiałów które były mi potrzebne. Książkę "samochod, rajd, przygoda" też mam, kasety video mi się nie przydadząale Kavon jak będę potrzrebował te gazety to zgłoszę się do Ciebie ))