Tworczosc studentow AR na wykladzie!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
tak jak w temacie
ZESTAW ZROB TO SAM-DLA KAZDEGO
by KaROL Wiech-Tech (DUBSQUAD)

tak i najlepiej załadować zestaw do 126p super-mega-turbo-gsi-16v-v12 to bedzie najszybsze auto na ziemi a moze i w galaktyce? skończy sie ferrari, lambo, viper itd...

na szczęście dla twojego silnika taki system by nie zadziałał... bo starej butli turystycznej nikt nie nabije podtlenkiem .

podtlenek nie jest paliwem.. wtryśnięcie go do silnika powoduje zwiększenie ilości tlenu w cylindrach (poprzez rozpad), co przy stałej ilości paliwa spowoduje detonację.. przy zasilniau gaźnikowym trzeba zastosować system 'mokry' czyli jednoczesny wtrysk paliwa i podtlenku..

Oto kolejne dziela tym razem wersja profesjonalnego tuningu

[ wiadomość edytowana przez: koniu dnia 2003-12-04 19:24:30 ]

a oto wersja AMATROSKIEGO tuningu

ale wam sie nudzi...

ten ostatni kanciak jest świetny ! Wielkie brawa dla rysownika ! Jakby troszeczkę węższy był to już mistrzostwo !
P.G. To twoje dzieło ?

to nie moje dzielo, brachol studiuje na AR i jego kumpel jest autorem tych "dziel" wsumie to widzialem jego prace w stylu tych poprzednich dwoch ale tym ostatnim to mnie zaskoczyl pozytywnie
teraz go bede nekal zeby mi narysowal jeszcze pare takich ladnych fiacikow )

Cytat:
2003-12-04 18:00:58, PG pisze:
a oto wersja AMATROSKIEGO tuningu

Ja też takiego chce

na nastepny raz cytuj posty bez zdjęć!!!

[ wiadomość edytowana przez: koniu dnia 2003-12-04 21:24:26 ]

Ten ostatni jest zajebisty

Ostatni jest kozacki

dobra robota

fiacior german style the best

Patrząc na dwa pierwse dzieła to widzę że na wszystkich uczelniach są tak zajmujące wykłady

Kiedy Ja mam wykłady to zazwyczaj na nich nie jestem obecny tylko siedze w kawiarence na uczelini i udzielam sie na foreum F&F...

Ostatni fiacior jest naprawdę dobry
Wielkie brawa dla autora