NARESZCIE ZDJĘCIA MAM

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
CIEKAW JESTEM WASZEJ OPINI CO MOŻNA JESZCZE DOŁOŻYĆ DO ŚRODKA MOJEJ SAMARKI I OGÓLNA OPIUNIA - SZCZERA!! [IMG] wszystkie są w moim opisie ,dzięki -
panoni

no i co...?? łada jak łada...

niebądz brutalny zapomniałem jak wrzucić można te zdjęcia tutaj

No i fajna ALe co ty tam jeszcze chcesz dokłądac????
Wszystko ma na swoim miejscu...no chyba,że obrotomierz- z rzeczy użytecznych A z dodatków możesz zamontować np. lodówke - przyda sie na zlocie - do chłodzenia "rasputina" jesli jeszcze kiedys będzie- bo na ciepło cięzko przechodzi przez gardło

No - teraz będe juz wiedział za czym się rozgladać na śląsku
Paweł

P.S.Rasputin - wódka z białorusi o mocy 70KM

OT: będzie Pawle, na pewno będzie
Góral

[ wiadomość edytowana przez: Góral dnia 2003-12-10 21:35:51 ]

tak mniej więcej wygląda kiepski film i ostrość do niczego sory

[ wiadomość edytowana przez: Góral dnia 2003-12-10 22:29:16 ]

Jak się porówna zdjęcie kiedy była jeszcze biała i te obecne zdjęcia to widać że musiałeś naprawdę dużo pracy w to włożyć. No cóż, gratuluję wytrwałości i zazdroszczę dużych funduszy

paweł jak udało by się zmontować klime to lodówka zbędna a ja
jak już wole SMIRNOWA

Git jest
napisz od czego masz fotele i jakie przeróbki musiałes dokonac,zeby je tam wsadzic.
pzdr Grzesiek

kid niebylo tak źle z kasą gość robił mi blacharke i malowanie (moja farba) za 700zł nieżle a reszte to -a dywaniki mam znajomego w metalowym i dałem za cztery ok 120zł robiłem szablon by się nieruszały. Mam zamiar zrobić lusterka el . mechanizmy lerzą i czekają aż założe noi mam zamiar kupić mechanizmy do el. szyb ale to chyba na wiosne bo zimno

fotele o dziwo te same rozmawiałem z tapicerem o zmianie profili zwłaszcza boki (imitacja lotniczych ) powiedział że 200zł od sztuki z
wypełnieniem gąbką i obszycie siedzeń czym chce w tej cenie ,no chyba że skóra to więcej oczywiście przeszycia jak orginał ale narazie bez szaleństw
ŚWIĘ IDĄ ŚWIĘTA a kasy MIKOŁAJ świnia nie przyniusł

No własnie miałem zapytać o ;akier- ale widze ,że była biała
ładnie wyglada
Pozdrówki

ogulnie dzięki koledzy za opinie teraz będe jeżdził z glową w chmurach

LADna sztuka
mnie tez sie marza nowe fotele ....
i drewienka na desce....
i cos fajnego pod maske...
i alusy....
i szostka w totka....

adasco mam nadzieje ze dasz znać jak trafisz tę szustkę co? o obowiązkowo jakiś zlocić z całego kraju i biba