Zegary 125P

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zamieściłem fotki zegarów po przeróbce fotki w profilu

jakie ty tam masz pretkosci i obroty bo chyba oczy mnie myla

obrotomierz do 8000 tak jak seryjnie a predkość do 200 km/h tak na wszelki wypadek

EGON, wydaje mi się czy sprzedajesz swojego Kanta Robiłbyś takie cuda na sprzedaż? Sprzedałbyś takie cudo???
A może chciałeś poprostu sprawdzić ile ludzie by byli w stanie za niego dać bo cena minimalna jakaś w kosmos chyba

[ wiadomość edytowana przez: Race_D dnia 2003-12-08 01:30:11 ]

Tak chciałem zobaczyć ile dostane za niego nie pękaj tak szybko go niesprzedam ala mam na oku 131 tylko jeszcze nic nie wiem jaki motor itp

Cytat:
2003-12-08 09:29:25, EGON-TKL pisze:
(...) mam na oku 131 tylko jeszcze nic nie wiem jaki motor itp

Ja też coś wypatrzyłem - stary (chyba, bo chrom grill) 131, niestety tylko 1600 . Zostawiłem karteczke, może sie odezwie
Wypatrzyłem też 125 picka, tuż obok - też karteczka . Mam nadzieje ze chcociaż któryś sie odezwie...

ps. Mam nadzieje ze tylko silnik chcesz ze 131? W kazdym razie - powodzenia

Cytat:
2003-12-08 18:47:14, Race_D pisze:
Cytat:
2003-12-08 09:29:25, EGON-TKL pisze:
(...) mam na oku 131 tylko jeszcze nic nie wiem jaki motor itp

Ja też coś wypatrzyłem - stary (chyba, bo chrom grill) 131, niestety tylko 1600 . Zostawiłem karteczke, może sie odezwie
Wypatrzyłem też 125 picka, tuż obok - też karteczka . Mam nadzieje ze chcociaż któryś sie odezwie...

ps. Mam nadzieje ze tylko silnik chcesz ze 131? W kazdym razie - powodzenia

Grrr....Nastepny patrzacy na 131 przez pryzmat dawcy czesci do 125/poldka. Czy tak trudno zrozumiez, ze fiaty 131/132/argenta to nie tylko dohc pod maska ale duzo lepsze, wygodniejsze i bezpieczne auta niz produkty FSO?

Egon- jakiby nie byl silnik- 131 to duzo wdzieczniejszy obiekt niz 125, chyba wiec warto w neigo zainwestowac

Cytat:
2003-12-08 19:08:35, kosa131 pisze:

Grrr....Nastepny patrzacy na 131 przez pryzmat dawcy czesci do 125/poldka. Czy tak trudno zrozumiez, ze fiaty 131/132/argenta to nie tylko dohc pod maska ale duzo lepsze, wygodniejsze i bezpieczne auta niz produkty FSO?

Spoko - jednak okazało się że nie jest tak źle jak wygląda . Auto jest poprostu brudne. Podobno blacha zdrowa, więc można by się za niego zabrać. Wszystkie części według właściciela oryginalne. Trochę nowych gratow do niego jest, nie wiem dokładnie jakich,ale lampy, elementy zawieszenia itd. Rok produkcji '78, kolor czerwony, kupiony od pierwszego właściciela (jest oryginalna fakturka z Pewex'u!) za 2500zł. Koleś nie chciał sprzedać - dopiero kupił, jednak zadzwonił. Jakby ktoś chciał to za ok. 3kzł by go raczej pogonił. Aaa - silnik to jest tak jak stało napisane: 1600 . 131 Mirafiori. W razie jakby ktoś był zainteresowany to mogę podac na priv nr tel. do faceta - spoko gość się wydawał

Spoko panowie ja miałem już 131 nawet 2 sztuki wiec autka znam mój był 1.6 z 1 wałkiem i latało sie bardzo fajnie 2 był 2.0 Supermirafiori ale maiłem go na czesci bez silnika i skrzyni wiec temat 131 doskonale znam tylko nie wiem jaki stan tamtego na wyglad nawet niezly i ma spoiler na dachu na koncy taki jak by z gumy orginalny bo lukałem pisze na nim fiat 131 wiec mysle ze tam 2.0 siedzi