Zmiana dnia i godziny zlotow?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Padla dzisiaj taka propozycja zeby zmienic dzien i godzine naszych spodkan. Slucham waszych propozycji ja sie dostosuje. Moze chcecie miejscowke zmienic? Slucham jakie macie propozycje

piątek, a miejsce te samo -Sadyba Bestmall

Dobra kto jeszcze obstawia piatek??

Zamienil stryjek siekierke na kijek - dlaczego znowu weekend ??? Piatek jest przecierz jeszcze bardziej imprezowy ( pijacki ) niz niedziela...
Nie lepiej w CZWARTEK ???

W piątek bez sensu - w piątek to ludzie wieczorem na imprezki się udają a nie na zloty...

no to jaki dzien jak piatek odpada?

A ja bym proponowal w dalszym ciagu niedziele...

Z tym ze nie co tydzien... moze np tak jak cargo ? kazda ostatnia niedziela miesiaca ?

Wtedy rano cargo bysmy odwiedzili a wieczorkiem nasz prywatny ?

Co tydzien nie kazdy moze... i dlatego pojawiaja sie 3-4 osoby.. z tym ze czesto sa to inne osoby... moze jedna czy dwie sa stale...

Gdyby zmniejszyc czestotliwosc zlotow mozna by bylo sie bardziej do nich dostosowac...

Wiekszosc z Nas poza Espero i internetem maja duuzo duuzo do zrobienia w domu itd

Widze ze male zainteresowanie jest chyba nic nieustalimy

Panowie co jest? Musimy cos usatlic bo niedlugo bedziemy mieli goscia w wawie naszego klubowicza i niewiadomo gdzie on przyjedzie bo narazie nic nieustalone. Niepytajcie mnmie kto to powiem w momencie kiedy on juz bedzie jechal

Dobra myśl, ostatnia niedziela każdego m-ca.
Popieram.

Dobra kto jest jeszcze za spotkaniami w ostatnia niedziele miesiaca?

Czyli co zostawiamy tak jak jest czy zmieniamy bo widze ze male zainteresowanie jest.

A może pierwsza niedziela, ostatnia to Niedziela na Cargo, nasza może być pierwsza .

Ale ok ja przystaję na raz w miesiącu, która by to nie była ...

kiedy planujecie zlot??

Do tej pory zloty byly co tydzien w kazda niedziele na sadybie. Ale na ostatnim zlocie padla propozycja zeby zminic pore i dzien wiec slucham propozycji ale cos gadka sie niekleji wiec chyba zostanie tak jak bylo do tej pory

Wiec tak panowie zloty beda sie odbywaly w kazda ostatnia niedziele miesiaca na Sadybie. Co wy nato kto jest na tak a kto na nie?

ZA!

Ale trzeba ustalić, równierz termin awaryjny, czasem wypadają jakieś święta i termin jest spalony

Jezeli beda jakie swieta to bedziemy przekladac. W tym miesiacu mozemy sie ustawic na 21 w niedziele przed samymi swierami. Co wy na to czy niechcecie bo bedziedzie sie przygotowywac do swiat?

dla mnie niedziela to kiepski dzień na spotkania, no napewno nie po południu.
jedną w miesiącu może bym przeznaczył, inaczej kasuje mnie żona i wypady do teściów.
wolę godziny przedpółudniowe ( jak na cargo)
Po południu proponowałbym inne dni tygodnia (ale po 18 tej)
inaczej mimo szczerych chęci to ze mną będzie jak do tej pory - czyli mnie nie będzie.

Ja również jestem za tym, aby zlocik odbywał się w któryś konkretny dzień miesiąca, może być niedziela.
Uważam po prostu (tak jak napisał KeyJey), że takowe zloty były by bardziej "zobowiązujące" niż cotygodniowe, luźne "spotkanka".
Jednak obstawiał bym, za tym, aby nie były to dni w środku tygodnia.