| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
mar125 (M) Furious Moderator ![]() 124sc'74 , 125p'76 , ... sosnowiec | 2003-12-08 21:03:05 cześć.
no i stało sie ... teraz i ja mam już strzaskany samochód a konkretnie cały bok lewy tj. mocno drzwi od kier. i próg zew. oraz poocierane oba nadkola i drzwi tył. I teraz prośba do was macie jakiś namiar na drzwi od kier. ile taki element nowy kosztuje, bo na szrocie coś cięzko znaleść w dobrym stanie a nie chce mi sie znów rzeźbic no a teraz najlepsze ... to z mojej winy (chyba nie ma sie czym chwalić |
Koniu F&F Sympatyk CRX Kraków | 2003-12-08 21:11:40 uu...współczuje...
widze seria dzwonów nas nie omija
Co do drzwi to rozmawiałem z Pomarańczą i u niego w mieście są po 300zł nówki w sklepie. A jeśli to za drogo to pozostaje szukac po szrotach albo szukać poszycia drzwi....ich nie wsytarczy zmienić ? drzwi nadają się do wyrzucenia ?! musiałeś nieźle przydzwonić Nadkola..błotniki i inne nowe częsci mozna kupic w DAKOLU www.dakol.com.pl pozdrawiam |
Vyzn-R F&F Sympatyk Babilon Bandit Lipno | 2003-12-08 21:52:47 ja we Włocławku na szrocie kupilem dzwi z szybkami i tapicerka w eleganckim stanie za 40 zł, dzwiczki jak nowka tylko chromikow na około szyby nie miały |
mar125 (M) Furious Moderator ![]() 124sc'74 , 125p'76 , ... sosnowiec | 2003-12-08 22:46:15 drzwi raczej całe do wymiany wew. str. też jest pogięta próg pod drzwiami dopasował sie do wzmocnienia progu nadkola myśle że pozostaną te co są -nie jest żle -troche sie podklepie, troche szpachli sie nałoży i powinno być dobrze no ale policjanci spoko najpierw 500 potem 400 i staneło na 300 +6pkt. a poszkodowany to jakiś $#$#@ że niby go oszukam i takie tam i sie uparł na niebieskich. acha crash test fso 125p kontra łada 2107 dzięki za inf. poszukam jakichś używek -a dopiero co szybki pełne , bez trójkątów założyłem- jeżdzijcie ostrożnie |