Hmmm pożegnanie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Więc nie wiem jak napisac ale mój profil sam mówi za siebie.
Prawdopodobnie maluch trafi do Patryk AHC chyba ze jakimś cudem stary skołuje mi silnik - on jako jedyny dalej kocha to auto.
Powód jest jeden :

Tak wygląda mój silnik - total ruina 600 zł reinkarnacja minimum.
Mam dosć psucia się silnika .A brak kasy uniemozliwia remont.

Na forum będe zaglądał bardzo czesto.
Chciałem tu podziekować wszystkim którzy pomagali mi radami a w szczególności Koniowi i Schwepesowi - przekonałem się że pomimo sporów ( hehe ) i im podobnych zawsze mogłem oczekiwać pomocy , okazali się ludźmi na których mozna polegać - np na zlocie .
Mam nadzieję że na zlot FF w 2004 roku przyjade jakimś ciekawym klasykiem póki co przechodze w stan Sympatyka.

Fotki robione dzisiaj

Klapa seryjna

Predkosciomierz

obrotek

A tak wygladał jak zapomniałem go zakryc - obecnie jest wypucowany na błysk uszczelki przesmarowane jak i zamki aku naładowany i stoi pod płachta czekając na patryka.

Dobrze że jesteś sympatykiem chociaż szkoda maluszka bardzo łądny może ci sie silnik jeszcze uda uratować albo tata ci fundnie

Raczej nie bo cały dom jest podzielony na dwa obozy za i przeciw.......
To co sie zrabało w aucie.
Wałek , gwinty pod miska i rozrzadem , wał korbowy - wina mechanika, wałek to moja wina reszta niestety nie

No,no...kto by przypuszczal,trudno teraz bedziesz musial sie bujac puntem II-co za pech

Czuczu moge sie zalożyć ze i tak wrocisz bo jak nie to robisz glupote po tym jak wpakowales tyle kasy w to auto to remont silnika to jest pestka. Decyzja nalezy do ciebie.

Ja bym się NIGDY nie poddał. Nie zamierzam sprzedawać Bobera nawet jak w maju Merca sprowadzę. NIGDY bez maluszyny. Ale decyzja należy do Ciebie. SUPER kolegą byłeś i mam nadzieję BĘDZIESZ. A maluszka bardzo szkoda.

Cytat:
2003-12-08 18:28:55, CZUCZU pisze:
Raczej nie bo cały dom jest podzielony na dwa obozy za i przeciw.......
To co sie zrabało w aucie.
Wałek , gwinty pod miska i rozrzadem , wał korbowy - wina mechanika, wałek to moja wina reszta niestety nie

Jakiego mechanika ??

zegnaj czerwonoskora bestio .. . .ale czuczu pamietaj admin WT nigdy sie nie poddaje - zarcik taki . .ale moglbys czarnuchu jeszcze powalczyc . . .

Jak chcesz wał to mogę Ci dać, mam jeden zbyteczny z demobilu. Stan znośny, na upartego może i bez szlifu by się obeszło.

Ja bym na twoim miejscu kupił jakiś silnik kolega z twojej miejscowosci ma na sprzedaż, a jak nie to wogole jakis silniczek i poprzekladal z niego czesci do twojego, taki silnik z ktorego mozesz wyciagnac to ci jest potrzebne za 50zl mozesz dorwać, ja bym nie sprzedał tego malca jakby byl mój, tyle co siana wpakowales i teraz go oddac... oj czuczu nie dawaj sie tak latwo, powiedz niech ci na gwiazdke silnik do boba sprawia, albo choc sie zgodza na niego... Trzymamy kciuki ze ci sie uda...
Pozdrawiam

Poszukaj ja np ostatnio sprzedalem silniczek po 50 tys km za 150zl i na rawde tyle mial bo mialem go od nowosci wyjalem kiedys z malana lezal i w koncu qmpel zatarl i wzial go , powodzenia malan rzeczywiscie swieczki warty

Ocipiał czy co?? Ja tam swojego kanta sprzedałem bo chce kupic drugiego Czuczu nie poddawaj sie !! w koncu ida swieta... czas cudow

Opisze na te liczne privy.
Nie sprzedam go na czesci i ten kto go kupi tez nie.
Aha mialem oferte już klapa + lusterka za 300 zł więc sami rozumiecie ze nie ejstem zainteresowany.
Gdybym chciał go upchnac w czesciach to bardziej by m isie opłacało - sporo tych czesci tuningowych ale ja chce go widziec takim jakim jest teraz !!!!!
Wina mechanika - znaczyn sie tokarza chcialem tu podziekowac barryemu na ktorego zawsze mogłem liczyc.
Malucha reaktywacji raczej nie będzie !!!!
Aha czesci wewnetrzne tez nie sa na sprzedaz - wiec nie napalajcie sie na deske czy obrotek - ew audio za 350 + wysyłka.

Siema!!
Szkoda strasznie bo maluszek byl naprawde super moze ci gwiazdka przyniesie jednak silnik lub czesci co ci potrzebne zebys mial tego maluszka dalej.... ja sprzedalem swojego ale mam juz nowego maluszka!! sproboj jeszcze jakos negocjowac albo nie wiem juz co szkoda

pozdro 4u

Cytat:
2003-12-08 18:19:01, CZUCZU pisze:
Więc nie wiem jak napisac ale mój profil sam mówi za siebie.

...twoje posty również.
Teraz zamiast sprzedawać malucha powinieneś, tak jak pisałeś, dać KaZie "900+skrzynia+półosie od Uno" do przeszczepu, bo ta skorupa to jeszcze wiele przetrzyma. A jeśli ktoś chciał ci dać 300 zł za te rozklekotane lusterka, to trzeba było brać i kupić sobie zwykłe, a nawet na silnik by ci zostało.

Cytat:
2003-12-09 01:12:14, Koxx pisze:
A jeśli ktoś chciał ci dać 300 zł za te rozklekotane lusterka, to trzeba było brać i kupić sobie zwykłe, a nawet na silnik by ci zostało.

Rozklekotane lusterka??

Cytat:
2003-12-09 01:12:14, Koxx pisze:
A jeśli ktoś chciał ci dać 300 zł za te rozklekotane lusterka, to trzeba było brać i kupić sobie zwykłe, a nawet na silnik by ci zostało.

Rozklekotane lusterka??

Ano jak je kupiłem same sie przestawiały.
Koszulka termokurczliwa i sznurek od joja załatwiły sprawe na dobre.
Teraz są jak nówki ........
oryginalna guma od długiego leżenia skruszyła sie ....

Szkoda ze juz nie bedziesz sie juz rozwalal po stalowce malcem. Ale coz trudno sie mowi. Jak twoja decyzja jest nieodwolalna to sie jakos z tym pogodze Fajnego miales malca teraz bedzie mial go kolega z foruma. Przynajmniej malec zostal w rodzinie

No a ty Czuczu to przynajmniej zostales w rodzinie fiata. Bezdusznego puntoII ale zawsze fiata

[ wiadomość edytowana przez: lo3ek dnia 2003-12-09 10:26:59 ]

Skoro taka decyzja zapadła to ja ją z pokorą uszanuję!! Mam tylko wewnątrz wielką nadzieję, że punciak nie stanie sie chlebem powszednim a każdy maluch którego zobaczysz na drodze będzie dla ciebie mobilizacją do kolejnej reaktywacji "maluch 2"!! Powodzenia w walce o kolejnego klasyka!!
P.S. Załatwiłem też sobie taki zderzaczek z "rogami" Jest pikny!!