Boczki w Drzwiach Yaris-a

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
I next problem
"Cze Wszystkim, mam pytanie jak zdjac boczki w dzwiach??Jak sa rozmieszczone wkrety bo nie chce ich poniszczyc.Moze ma ktos ilustracje z jakiejs ksiazki w postaci PDF??Chodzi o wersje 4dzwiowa. Wiec prosilbym o boczek przednich i tylnych drzwi."

Napisze o przednich bo te znam na pamiec: 1 srobka jest w tej dziurze ktora zamykasz drzwi, nastepna kolo klamki, potem pare takich plastkiowych na obrzerzach trych boczkow, ktore wystarczy tylko odkrecic zeby byly luzne a potem tylko sila, to wszytsko jest na wcisk, jedno wielki DUPLO Ten samochod to jedno wielkie duplo Tyl pewnie podobnie, nie pamietam bo tyłu nie wygłuszałem.. Pozdrawiam

A gdzie i jakie wygłuszenie kupujecie?

ja ma takie dupne boczki ze nie moge glosnikow na dole montowac.
ile takie boczki z sitkiem na glosniki kosztowac moga? oraz czy nie sa przypadkiem tylko takie z el.sterowaniem szyb? bo ja mam base

nawet jesli nie ma miejsca na głosniki to mozna je zamontować bez problemu ja zamontowałem nawet dwie 16-stki na drzwi.
trzeba dorobic pierscienie z MDFu i jest oki. mate mozna kupic nawet na allegro.

Ja mam base'a i mam sitko w boczkach i korbkę.

Cytat:
2003-12-09 19:13:04, dabtuner pisze:
nawet jesli nie ma miejsca na głosniki to mozna je zamontować bez problemu ja zamontowałem nawet dwie 16-stki na drzwi.
trzeba dorobic pierscienie z MDFu i jest oki. mate mozna kupic nawet na allegro.

do mcguyvera mi daleko masz jakis link do fotki jakiejs? prezent bym se na gwiazdke zrobil wreszcie...ktos napewno by mi pomogl
Cytat:
Ja mam base'a i mam sitko w boczkach i korbkę.

to jest dobra wiadomosc dla mnie ze takie boczki isniejea dzwonie do toyotki moze mi powiedza jaki koszt.

DODANE:
toyota marki - promocyjna cena za boczek (zakilo bez kości tylko 1200 !!!!!!!!!!!! za SZTUKE!

[ wiadomość edytowana przez: Yaryś dnia 2003-12-10 10:20:24 ]

ale przeginka 1200 (dobrze że już takie mam)
będziesz musiał jednak się pogimnastykować albo zlecić do jakiegoś car audio.

znalazlem cos takiego na ct.com.pl: komplet boczkow z elektryką 400zeta; +100 za central jesli chce, czyli nie tylko bede miec miejsce na glosniki ale i elektryczne szybki chyba sie zdecyduje na calość jak myslicie?

Cytat:
2003-12-09 19:13:04, dabtuner pisze:

Nie trzeba strugac z MDF...sa gotowe piercienie dystansujace do yarisa....wiem bo sam mam...

kupne pierscienie sa najczesciej plastkikowe a to nie jest dobry wyrób bo niejest sztywny. jesli głosnik jest solidnie zamontowany to gra głosniej (tak jest)
co do fotek moge przesłać na maila jak zrobie foty wiec prosze osoby zainteresowane o maila.