Wiecie co??..

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
całe to formum zaczyna mnie denerwować...!! o niczym konkretnym, tylko indywidualne domniemywania "jak to zrobić..." echhh....

Może to wina paskudnej pogody, w kązdym bądx razie wybaczamy i prosimy o wybaczenie

Faktycznie atmosfera ostatnio grobowa
Może zacznijmy jakąś aferę a'la Rywin Gate

nudno...chłopaki o czym Wy mowicie-to foum o samochodach a nie o "dupie maryni" poza tym nie jest tak zle-SpeedR daje nadzieje na lepsze lampiony w espero, Forumowy zrzęda zapodaje nowe wynalazki z ktorych mozna pognic, Zoltar idzie do sexuologa, spotykamy sie na klubowym czacie, nie kłócimy sie i moim zdaniem jest zaje(fajnie)

a Rywingate zawsze mozna rozpoczac, wybierzmy memberów i przewodniczacego (Caroline) godnie zastapi jakze interesujaca Anitę Błochowiak i jedziem....z afera, tylko trza ja wykryc i mozemy lustrowac

A może dla rozbawienia towarzycha jakaś mała katastrofa śmigłowca lub dajmy na to jakiegoś espero
Tfu, tfu przez lewe ramie czy jakoś tak

to dla rozbawienia powiem że mi się znowu gasss krzaczy

normalnie kocham ten samochód.......

w poniedziałek wymieniają mi silnik krokowy od LPG.....jeżeli to nie pomoze to zwrot $$$ i instalacje mogą sobie zabierać

Widzisz - miałeś rację ,że nie lubisz gasssuu - teraz nie możesz mówić ,że Cię podświadomość nie ostrzegała

DeDorsz czekam na Twój ciekawy temat

mam ciekawy temat - Groclin zagra w III rundzie pucharu UEFA z francussssskimi leszczami - tzn Girondins Bordeaux

Do boju BIAŁO......Zieloni

eeechh jak ja nie lubie francuzów

...i to moze pomóc groclinowi przed meczem z herta stwierdziłem że niecierpie wichniarka vel wieśniarka...... i ich pokonali....
...przed meczem z Manchesterem - że nie lubie Keegena za ten remis na stadionie Legii, i odejscie Wójcika..... ich też pokonali....

...coś w tym chyba jest

Tomek amowilem niezakladaj gazu. Gasssssssss to zloooooo

Tomek daj znać w poniedziałek jak tam Twój gassssik....
Myslisz ,ze nie będzie problemów z ewentualnym demontażem????

Tomek mi mowil kiedys ze teoretycznie da sie zdjac instalacje gazowa ale chyba gozej z praktyka

tak.......

samochód tradycyjnie ozdrowiał na stacji mechanik patrzył się na mnie jak na debila....keidy mowiłem "patrz pan na komputer teraz bedzie szarpał" a samochód nic.......szedł pięknie i równo

Skończyło się na regulacji i poszerzeniu zakresu pracy silnikka krokoweg (silniczek sprawny)

i tak......

dzisiaj tak szarpał że nie dało się jechać na lpg cały dzień jeździłem na Pb

QURWA WŁADOWAŁEM 2500zł W INSTALACJE I JEŻDZE NA BENZYNIE I TO W DODATKU WOLNIEJ

NIGDY WIECEJ GAZU!!!!!!!
DO ZDNEGO SAMOCHODU...!!!!!
CHOĆ MIAŁ BYM JEŹDZIC AUTOBUSEM!!!!!

jade w sobote na naprawe gwarancyjną ciąg dalszy....... za chuja nie wyjade teraz jak nie rozprują samochodu na cześci pierwsze i nie znajdą przyczyny..... sobota dzień wolny.....mam czas....

Nie wiem co ty masz za pecha tym gazem , ja zakładałem na Rakowieckiej Bedini jeszcze na gwarancji podan 120000km temu i do tej pory nie miałem problemów. Kiepski warsztat musiałeś wybrać. Jaką masz instalkę, może spróbuujesz u mojego znajomego który pracuje w warsztacie w którym montowałme instalkę??? Daj znać jak nic nie wykombinują...