MotoNews.pl

Auto-Swiat z ubieglego tygodnia-8 gen Corollek..Co sądzicie?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czytaliscie ten numerek?Nie jest co prawda od strony technicznej dokladnie opisany ale ogolnie o Corollce okularniczce.Mnie sie podoba-nie tylko ze taka mam i chwale ale..mysle ze po prostu prawde napisali...Czy ktos sie zgadza z nimi??

to ja się zapytam: czy ktoś jeździł wersją G6?

artykuł napisany według stereotypu:

toyota = japończyk = niezawodny = kiepskie wykończenie wnętrza i inne takie pierdu-pierdu...

jedynie plus za tabelę modeli (+)

aha, minus jeszcze za brak zdjęcia liftbacka z polskimi blachami. czy tak trudno się wysilić i znaleźć model w Polsce? (retoryka) jak dla mnie kolejny przykład minimalizmu bildowego.

ale ja się przecież czepiam

taaa, niemiecki reprint się kłania...
i też się zgadzam - mówią w sumie ogólnie wiadome prawdy, nic nowego...

Panowie moja opinia jest taka Auto-Świat to ja czytam dla rozrywki w kiosku jak czekam na żone, same przedruki oderwane od realiów a ich testy porównawcze, czasem rence opadaja porównanie samochodów z zupelnie innych klas.
Poza tym tak jak ktoś zauważył dopasowanie do pewnego sereotypu i nic wiecej.

Cytat:
2003-12-09 14:55:47, Iceman pisze:
Panowie moja opinia jest taka Auto-Świat to ja czytam dla rozrywki w kiosku jak czekam na żone, same przedruki oderwane od realiów a ich testy porównawcze, czasem rence opadaja porównanie samochodów z zupelnie innych klas.
Poza tym tak jak ktoś zauważył dopasowanie do pewnego sereotypu i nic wiecej.

Zgadzam się. AŚ jest mocno tendencyjny, z góry wiadomo kto wygra każdy test i że to będzie VW. Zdają się również nie zauważać wielu aut mocno stojących w statystykach, opisują modele z innych rynków, zdjęcia mają też obce.

"Rence" opadają

"AUTO-ŚWIAT" to przedruk od szwabów , a tam to wiadomo "deutsche iber alles",a reszta to "szajse".

Artykulik może być, a tak wogóle to mój ojciec ma G6 liftback.

Szkodaże nie ma wagi samochodu bo akurat tego szukałem w gazecie.

Cytat:
2003-12-10 16:20:44, TURBO pisze:

Myśłałem, że G6 był sprzedawany w Polsce tylko w wersji hatchback (3D). Kupowaliście w salonie?

Powiem szczerze ze G6 w ogole jeszcze na oczy niue widzialem....Zato firmy farm czesto widuje pomykajace liftbackami i nowkami Corollkami..znam nawet fajna przedstawicielke..czesto u mnie jest..ma fajny p.bolowy....))

Cytat:
2003-12-10 16:45:56, jackal pisze:
Cytat:
2003-12-10 16:20:44, TURBO pisze:

Myśłałem, że G6 był sprzedawany w Polsce tylko w wersji hatchback (3D). Kupowaliście w salonie?

Sorry, mój ojciec ma zwykłego okularnika liftback.
Z tym G6 to ja o czym innym myślałem.
Ale palnąłem.
Ale każdy może soę zamyślić

Poprostu się zamyśliłem

Gyybym miał wybierać między G6 a zwykłą to wybrałbym zwykłą.