Club assistance i jak to jest w praktyce...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

Moze sie ktos pochwali przezyciami ?
Przegladajac ten dzial to panowie Poznan kiepsko wypada tylko jeden klubowicz i nie wiele oferuje ;P Popatrzcie co niektorzy pisza, i tani mechanik znajomy i nocleg i jedzonko hehehe
I sie zatanowic mozna zanim sie gdzies pojedzie kogo sobie tel dopisac I do kogo dzwonic w razie wpadki

Ja swoja starletka to pewnie bym mial problem wieksza furke z rowu wyciagnac A kto sie pochwali , kto z was juz mial telefonik od jakiegos zdesperowanego klubowicza w opalach, nikomu tego nie zycze. I pamietajcie ze poczta glosowa w tym momencie moze takiego desperata wpedzic .......

Cytat:
2003-12-11 12:12:53, NoMysz pisze:

Przegladajac ten dzial to panowie Poznan kiepsko wypada tylko jeden klubowicz i nie wiele oferuje ;P

To się dopisz, będzie więcej nie wiem jak inni, ale ja pochopnie nie składam obietnic, bo jestem dosyć zabieganym człowiekiem i nie chcę zawodzić klubowiczów w potrzebie, ale zawsze jakby co mój telofon jest w profilu i w razie nagłych wypadków, mogę być ostatnią deską ratunku czy też jakąś brzytwą dla tonącego, jak kto woli a i doradzić gdzie co w Poznaniu piszczy też mogę w wolnej chwili

Noo ba jest kilka osób ze stolicy w Assistance na których naprawdę można polegać i niestety kilka takich którzy są wpisani tylko po to żeby podnieść statystykę... (i to jest przykre...)

Do mnie można dzwonić 36h/dobę, 8dni w tygodniu, 45 w miesiącu - jeżeli będę po trzeźwemu i będę w stanie - pomogę choćby była niewiedomo która godzina. Nie mówię że będę mógł zaradzić wszystkim problemom, dlatego napisałem że zrobię wszystko co w mojej mocy...
Podałem 2 telefony kom/dom, przynajmniej na jeden z nich o każdej porze dnia i nocy można mnie złapać.

pozdrawiam Kruchy

[ wiadomość edytowana przez: Kruchy dnia 2003-12-12 00:45:32 ]

Jak na razie nie bylo okazji ale toyotki sie rzadko psuja (odpukac)

CarinaGTI tia nie było okazji prawie wcale tylko assistance załatwiło sprawę

oouuppsss o tej sytuacji zapomnailoem kompletnie, ale fakt faktem pomoglo