MotoNews.pl

OT : Matura :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Nie ma ktos z was jakichs scaig ?
Jestem w stanie udostepnic sciagi z motywow literackich jakies 50stron A4 Jakby ktos chcial to gg 5292296
Moze ktos z was ma jakies wypraacowania gotowe juz

Pozdrawiam i mam nadzieje ze nie zostane zblokowany

Matura-dawno i nieprawda

największa impreza w życiu, prawda KiLeR?

Ścią już nie ma , teraz szukam jakiś prac magisterskich , żeby łatwiej było napisać swoją , może ktoś ma - pisze o internecie o i jego wpływie na interakcje społeczne , między innymi o klubach
Dziś widziałem że kasztany zakwitły , już pora , swoją drogą jak tan czas leci ....

Cytat:
2003-05-02 20:36:56, MaciekW pisze:
Jestem w stanie udostepnic sciagi z motywow literackich jakies 50stron A4 Jakby ktos chcial to gg 5292296

mam conieco, lecz mature zdawałem trzy lata temu, ale może Ci się coś przyda...jak chcesz to powysyłam...
pisz na priv...

Ja mam ze 20-30 prac licencjackich z roznych dziedzin, jak beda zainteresowani to moge wrzucic tematy. Albo lepiej z przyczyn oczywistych na priva

Cytat:
2003-05-02 23:01:38, Wyrwizab pisze:
Ja mam ze 20-30 prac licencjackich z roznych dziedzin, jak beda zainteresowani to moge wrzucic tematy. Albo lepiej z przyczyn oczywistych na priva

więc proszę tematy na priv jak można...

Hehe ja mam takie wspomnienia z matury,że w tym dniu padły mi hamulce w DF,podjeżdżam pod szkołę i nie mam hamulca
Ale wszystko się skonczyło szczęsliwie,matura tez.
Jejku,to juz pięć lat mi mija

mam 140 MB dokumentow -ściąg i dokumentow z samego polskiego.
Hehe pamietam jak to sie szykowalem rok temu.. a zaraz po wyjsciu z egzaminu z polaka biłem sie w glowe - zeby "nałożyć na siebie" sto ileś wypracowan - pisalem sam ale to mialo byc zabezpieczenie w razie co - przegiąłem i o malo nie skonczylo sie to tragicznie. (kilka wypadło jak podchodzilem dobrać czyste kartki zeby przepisac to co do tej pory skleciłem). Potem pojedynczo zaczely wypadac w najmniej oczekiwanych momentach - juz mnie to zaczelo wkurzac.....

| - Orem - |
GG - 944470

[ wiadomość edytowana przez: Orem dnia 2003-05-03 01:07:19 ]

No prosze jak sie wszystkim poprzypominalo jak to bylo
hehe mam nadzieje ze bedziecie ze mna :]
Matura to jedyna rzecz ktora wstrzymuje prace nad Cargo

Ja wam powiem ze net to piekna rzecz
A ten klub no to juz wogole

Wyrwi ja takze poprosze spis na prv

eh.....matura to najpiękniejszy i najłatwiejszy egzamin w zyciu. Co sie dzieje na maturze to po prostu nie idzie opisac

Matura to byl jeden wielki walek. Za to na egzaminach wstepnych na studia byl sajgon
Ja ze sciag proponuje jedynie streszczenia lektor bo one w zupelnosci starcza aby napisac na 2. Zawsze ejst temat oparty na lektorach.

Cytat:
2003-05-02 20:36:56, MaciekW pisze:

O o, a ja myślałem że na tym forum można o tym zapomnieć...
MaciekW niech MOC będzie z nami
p.s. gotowych prac nie mam, własnie ściągam to co dostałem od Herka, dzieki

Cytat:
2003-05-02 23:53:22, Nabauab pisze:
Hehe ja mam takie wspomnienia z matury,że w tym dniu padły mi hamulce w DF,podjeżdżam pod szkołę i nie mam hamulca
Ale wszystko się skonczyło szczęsliwie,matura tez.
Jejku,to juz pięć lat mi mija

Ja mam takie wspomnienie, że na pisemnej maturze z polskiego zająłem pierwsze miejsce w klasie

Dosłownie.
Przed wejściem losowaliśmy miejsca, które mieliśmy zająć. Stanąłem gdzieś w środku kolejki (podobno najbezpieczniej) i wylosowałem ... numer jeden - tuż przed nosem komisji.
Na szczęście byłem przygotowany - cała wiedza w głowie, 0 ściąg.
Tak więc siłą rzeczy ściag u mnie brak.

To i ja poprosze na prv ściągi, bo maturka za 3 dni, a w głowie nie za dużo.....
też mam conieco, napewno się Wam przyda

ja też poprosze na priva

Cytat:
2003-05-03 10:23:12, bodziot pisze:
ja też poprosze na priva

Hyh zaraz okaże się że połowa klubu popojutrze mature pisze.
Nie wiem za czym ta kolejka, ale ja też poprosze.
Janio, poeto klasowy, gratulacje, jaki temat pisałeś?

A mnie to w drugiej klasie liceum wyrzucili ze szkoły i od tej pory edukacji nie dokończyłem. Ale jako, że wasz przykład mię "kłuje w oczy" to się chyba za to wreszcie zabiorę.