Mosty w Poldkach - różnice ?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy może ktokolwiek orientuje się w rodzajach mostów do poszczególnych modeli ?
Chodzi mi o to czy wersje LE, SLE, Caro, Atu , oraz plusy i trucki jakoś się od siebie różnią ?

Inaczej mówiąc - który najbezpieczniej kupić by pobawić się nieco przypalaniem gumki ? Bo zaczynam w tym nałogować.

Słyszałem też o Mostach Lucasa, podobno są lepsze niż fabryczne?

w moim mam wąski a jest to gle rocznik 94! musze przyznać że jest wytrzymały- przy mojej jeździe..lubie sie powygłupiać(oczywiście gdy nie stwarzam żadnego zagrożenia) i jest w stanie dobrym!! podobno bardziej tym poldkiem buja ale nie jeździłem innymi to nie wiem

W polskim moście (np.PNSLE, DFMR90) wytłukłem kilka razy półosie.

W innym fiacie (r. 83) tata zrobił ok. 90 tyś. km i tylko olej w nim zmieniał + do tego ja so bie tym fiaciorkiem (przed jego śmiercią) popiskiwałem sobie po asfaltach, szutrach i betonach ( jak jeszcze nieletni byłem). Był to most jugosławiański, jego wadę jest że podobno nie można założyć trzech piór.
Ten most mam nadal ma zamiar go se wstawić bo zdaje mi się że jest wytrzymały.

PS. Cz to że mówi się most "szeroki" oznacza iż ma on większy rozstaw?

dokladnie Realdoom jest szerszy o okolo 6cm,Odiss roznice w przelozeniach opisalem w poscie "most od cargo+)

Thx

Ja również Thx

az 6 cm??? nie wiedzialem ze az tyle.... troce duzo

Scooby nie do konca jestem pewien ale chyba tak

tak i mnie sie zdaje że 6 cm, a tak przy okazji ma ktoś może most w dobrym stanie bo mój ostatecznie odmówil wspólpracy i autko już 2 dni stoi w garażu jak coś to na priv prosze PILNE,
a tak przy okazji zastanawialem sie założyć coś ze szperą ale 1000zł za taki to dużo. podobno chlopaki z łady mają nowe mech. różnic. z węgier po ok 450zł

mam most do fiaciora,ale ten starszego typu, beda ci pasowaly bebechy? a jesli potrzebujesz polosie do kwadratowego to tez mam