| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
mille F&F Sympatyk Honda Accord Aerodec ... Poznań | 2004-05-31 23:06:12 Kumpel planuje wyciac dziure w dachu, w calym dachu..lepiej nie pytajcie jaki składany dach planuje bo to co wiem juz mnie przeraza
coś w tym stylu, moze wiekszy, to niby seryjne aut, nie miało zadnych wzmocnień [ wiadomość edytowana przez: mille dnia 2004-05-31 23:09:39 ] |
Janek_125p F&F Wolny Słuchacz :) Fiat 125P Pavulon Team :D | 2004-05-31 23:20:24 mmm nie znam sie na Malcach...ale nom nie wiem czy To wytrzyma..żeby się nie okazało że już przy 4 osobach w środku i jakiś dołek żeby dach isę nie zszedł do środka a już napewno wrazie jakiegoś puknięcia...Ale pomysł ciekawy |
mille F&F Sympatyk Honda Accord Aerodec ... Poznań | 2004-05-31 23:23:42
klatka odpada, nie ten styl i kompletnie nie o to chodzi w tym aucie. ten ze zdjecia nie ma ani klatki ani poprzecznej belki, czy moze miał wzmocnioną podłoge i slupek ?.. moze wystarczy tylko wzmocnić brzegi balchy przed wginiataniem |
Madcar F&F Sympatyk BMW e30 330i `84 / 1 ... Toruń | 2004-05-31 23:42:08 napisze jak mail zrobione ten maluszek z fotki...bo kumpel mail takiego "orginala"...no wiec dach jak widac na fotce nie jest wyciety calkowicie...tylko do ok. 10-15 cm za slupek do tylu...
nie bylo zadnych wzmocnien w poprzek "dziury"... byly natomiast profile dosc grube i duze wokol calego "otworu"... tapicerka-podsufitka byla oczywiscie dopasowana... maluch altal w 4y osoby...i nic sie nie dzialo...stawal prawymi/lewymi kolami na krawezniku i drzwi dawalo sie spokojnie zamkac...zupelnie jak w serii... jedynym mankamentem byl cieknacy dach... poprostu bylo to zle rozwiazane... |
MieszAs Yamaha XS400 (wczesn ... Grodzisk Maz. | 2004-06-01 15:49:19 bryla jest dosyc mocna w koncu to nie dach trzyma ja w kupie tylko
miejsca gdzie profile maja duza sztywnosc. w koncu dach to sie od reki wlasciwie ugina.... a jak sie sprawa ma z maluszkami cabrio?? BTW nie uwazacie ze fajnie byloby miec pelna wersje Targa ?? znaczy z pieknym szklanym dachem |
Jesion128 F&F Sympatyk Łódka Bols Szuflandia | 2004-06-01 16:40:28 No napewno cabrio musi mieć płytę podłogową wzmocniona. Moze sprubojcie sie skontaktować z lu=dzmi którzy robili Wadere, napewno powiedzą jak dobrze wzmocnić (usztywnić) podwozie. |