| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
szymo_n SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada Samara okolice Łodzi | 2004-02-11 21:35:32 moze mi ktos powiedziec jak sie dostac do zarowki od migacza na blotniku???
i pomyslec ze nie umie nawet zarowki wymienic pozdro |
Grzegorz2107 SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada 21072 Västerås/Sverige | 2004-02-11 21:56:21 Raczej nie uda Ci się zdjąć migacza bez zniszczenia zaczepów ( chyba, że będziesz już doświadczonym ładziarzem i posłużysz się fortelem) Oderwij po prostu migacz , wymień żarówkę, a lampkę przyklej na taśmę dwustronną- to najczęstsza praktyka w warsztatach...
Ja umiem zdjąć migacz bez całkowitego zniszczenia, ale muszę się natrudzić ! Używam kawałka szpagatu do odgięcia zaczepów. A w zapasie mam oczywiście dwa migacze |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2004-02-11 22:32:55 ja kleje na silikon.... |
Piotr_Kraków SYMPATYCZNY GOŚĆ TOYOTA Avensis Wagon ... Kraków | 2004-02-11 22:32:57 Jeśli masz nadkole - masz problem... Nie jest prawdą, że musisz urwać zaczepy, bo próbowałem i za pierwszym razem poszło jak po masle... Jak juz pisałem - jesli masz nadkole - masz bankowo odkręcanie koła (auto na podnośnik), odkręcanie nadkola. Podwin rękaw i DELIKATNIE "wymacaj" migacz - ma on dwa zaczepy po bokach - LEKKO palcem wskazujacym i kciukiem jednej ręki ściśnij je a drugą postaraj sie wyciągnąć migacz.... Zima - to nienajlepszy czas na takie zabawy Pozdrawiam i życzę powodzenia |
misiekns ŁADZIARZ Lada Samara / PF 126p Nowy Sącz | 2004-02-12 01:21:45 Na szczescie - odpukac - jeszcze nie mialem z tym problemow, ale niezle... zdjac kolo zeby naprawic kierunkowskaz |
Grzegorz2107 SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada 21072 Västerås/Sverige | 2004-02-12 15:38:25 Właśnie sztuką jest zdjęcie migacza bez demontażu nadkola i pobrudzenia się ...A wtedy trzeba po prostu pokombinować i nie płakać jak nie wyjdzie za pierwszym razem. |
panoni opel omega A 2,6 zabrze | 2004-02-16 22:58:53 Czasem uda sie wyciągnąć kierunkowskaz w całości ale ja ostatnio postanowiłem zrobić to bardzo solidnie i SUPER GLU |