13 grudnia - Rajd Studencki Gliwice + film + spot

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
13 Grudnia 03 odbędzie się (miejmy nadzieję ze w zimowej atmosferze) Rajd Studencki w Gliwicach. Jest to fajna imprezka więc z tej okazji odbędzie sie kolejny spot Grupy Śląskiej. Info będzie na http://www.gs.of.pl . Co do samego rajdu to po aktualizacji strony jest dostępny filmik z poprzedniego rajdu (kwietniowego) jest na stronach www.sekcja-rajdowa.prv.pl ale działa masakrycznie wolno więc wrzuciłem na swój serwer. Polecam jest bo jest miodny: http://212.106.163.194/~dooh/6sr.avi (ok.22 MB)

PS: Moderatorzy przeszę o przyklejenie.

Ja też trzymając kciuki zapraszam na VI eliminację Rajdowych Samochodowych Mistrzostw Gdyni o puchar prezydenta miasta Gdynia. Termin to 6 grudnia od samego rana pod automobilklubem morskim w Gdyni. No i oczywiśćie przewidujemy odrobinę białości na OS'ach

dooh, super filmik, masz wiecej takiego kjs'owego stuffu? chetnie posciagam

Cytat:
2003-11-30 15:56:01, ZoLt4R pisze:
dooh, super filmik, masz wiecej takiego kjs'owego stuffu? chetnie posciagam

Nie mam juz miejsca ale na www.sekcja-rajdowa.prv.pl w dziale download są filmy z poprzednich RS, niestety serwer jest na SDI i b.wolno działa..zasysajcie w nocy.

A ja też bym mógł przyjechać? Znowu bym sobie obejrzał uczelnię na której spędziłem 5 pamiętnych miesięcy...

heJ chłopaki ja bym sie przejechał ile wjazdd?? na tą imprezke ?
dajcie znać jak by ktoś wiedział dzienki z górY POzdRo!!

Cytat:
2003-12-11 14:36:31, Pulpit pisze:
heJ chłopaki ja bym sie przejechał ile wjazdd?? na tą imprezke ?
dajcie znać jak by ktoś wiedział dzienki z górY POzdRo!!

Chyba się spóźniłeś. Zapisy były do 10 grudnia.

witam , spoko spoko w dniu imprezy też można się zapisać tylko troche wiecej kasy kosztuje o 20 zeta wiecej . pozdr.

ja znow bede
podobnie jak ostatnio w czarnym CC
do zobaczenia!

Mam kaszaniasty aparat fotograficzny ale bedziecie mieli poglad. Szukajcie znajomych i klubowiczów

Pozdrowienia dla kierowcy czarnego bombowca ...jednak nieswiadomie was uchwyciłem

T U T A J

wydawalo mi sie czy widzialem zaloge konrad/mountez?jak tak to pochwalcie sie jak wam poszlo!

tak, startowalismy. wynikow jeszcze nie znamy, nie czekalismy bo podobno za 2 godziny mialyby byc... rajd super, 7 prob w roznych miejscach, najciekawsze chyba "lotnisko", mnostwo kolejnych doswiadczen.
jutro dorzuce kilka swoich fotek i szersza relacje, bo dzis to tylko wyciagam zapalki z oczu i zmykam do spania - od 4:00 jestem na nogach....

ps: pozdrowienia dla dooh'a. milo bylo cie poznac "na zywo"!

Widze ze zabawa była super Sam bym z przyjemnoscia przyjechał nawet jako widz Tylko za daleko zdeka...
Podoba mi sie ta Nyska w tym racingowym malowaniu

Jedyne co mnie zdumialo ze kolejnosc startowania tak sie porabala ze w sumie tylko pierwszy zawodnik i rajdowal lada zamykajaca przejazd byli na swoim miejscu....

Na fotkach sa ciagle te same zamochody bo jezdilem za znajomymi od proby do rpoby

PS: Są już wyniki Tutaj ale tam jest coś chyba pokopane bo numery startowe sa chyba pomylona na liście...mountez mozesz to zweryfikować ?

Czarny CC numer 16 http://212.106.163.194/~dooh/st/photos/std_0073.jpg jesli dobrze zrozumialem a na liscie startowej jest pod 16 Dajewo Nexia ....

no to gratulacje.moim zdaniem calkiem dobry wynik

jeśli chodzio zgodność nazwisk, to są na miejscu 17, z numerem 22. myślę, że świetny wynik, patrząc na to, kto jest na dalszych pozycjach

Cytat:
2003-12-14 12:21:54, widynek pisze:
jeśli chodzio zgodność nazwisk, to są na miejscu 17, z numerem 22. myślę, że świetny wynik, patrząc na to, kto jest na dalszych pozycjach

Patrzyles chyba na listę startową
Ale i tak wynik świetny z tego co słyszałem ich pierwszy start.

a rzeczywiście a dziwiłem się, czemu czasów nie ma

witam!

dorzucam swoje marne 20 fotek, wszystko co udalo mi sie zrobic przez caly dzien. rajd byl bardzo pracowity, takze dla mnie (pierwszy raz na powaznie jako pilot. wynikow nadal nie znam, ale jakie by nie byly, jestesmy zadowoleni. przejechalismy wszystkie 7 prob bez zadnej "taryfy" wiec nie jet zle. raz tylko zabladzilismy na dojazdowce...
mamy troche materialow video z 7srs i jeszcze zalegle z rajdu mera, wkrotce to zloze i gdzies wrzuce.

aaa, chcialem jeszcze wspomniec, ze ludzie bardzo ladnie jezdza w gliwicach i maja dobrze dopracowny sprzet. chociaz nie brak tez dziwnych wynalazkow (4 ostatnie fotki to "mutanty" maluchow, w tym - jak ktos nie widzial - zdjecia "hummal'a").

zjecia jak zwykle na http://wheels.at/mountez,

ps: a w tym miejscu oficjalne podziekowania dla schwepes'a, jego kask dzielnie chronil moja glowe.
ps2: dooh: nasz numer to 22 a nie 16, 16 zostalo z mery - a 22 gdzies zginelo po drodze
ps3: proponuje polaczyc oba tematy o rajdzie studenckim w jeden...

Cytat:
2003-12-14 18:55:23, mountez pisze:
ps2: dooh: nasz numer to 22 a nie 16, 16 zostalo z mery - a 22 gdzies zginelo po drodze

Teraz mi mówisz ? Ja już u organizatorów w sekcji rajdowej zrobiłem zamieszanie ze mają bajzel